Arki-illan kalaherkku | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Arki-illan kalaherkku

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tämän helpompaa ei arkiruokailu voi olla! Herkullinen kalaruoka syntyy paneroituja pakastekalaleikkeitä käyttämällä.

Ainekset

4 kpl
(2 rasiaa) paneroituja pakastekalaleikettä
8 kpl
pakasteröstiperunaa
1 kpl
Pakasteparsakaalia

kylmä katkarapukastike:

1 dl
Kermaviiliä
1 dl
Kevytmajoneesia
2 rkl
Hienonnettua tilliä
Suolaa tarvittaessa
Musta- tai valkopippuria
1 kpl
(180 g) pakastekatkarapuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Anna katkarapujen sulaa. Pilko niistä suurin osa ja jätä loput ruoan koristeluun. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Paista kalat ja röstiperunat pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä parsakaali. Nostele paistetuille kalaleikkeille katkarapuja ja tuo tarjolle lisäkkeiden kanssa.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.