Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Arki-illan kalaherkku

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tämän helpompaa ei arkiruokailu voi olla! Herkullinen kalaruoka syntyy paneroituja pakastekalaleikkeitä käyttämällä.

Ainekset

4 kpl
(2 rasiaa) paneroituja pakastekalaleikettä
8 kpl
pakasteröstiperunaa
1 kpl
Pakasteparsakaalia

Kylmä katkarapukastike:

1 dl
Kermaviiliä
1 dl
Kevytmajoneesia
2 rkl
Hienonnettua tilliä
Suolaa tarvittaessa
Musta- tai valkopippuria
1 kpl
(180 g) pakastekatkarapuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Anna katkarapujen sulaa. Pilko niistä suurin osa ja jätä loput ruoan koristeluun. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Paista kalat ja röstiperunat pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä parsakaali. Nostele paistetuille kalaleikkeille katkarapuja ja tuo tarjolle lisäkkeiden kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 13.12.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.