Avokado-mozzarellatoastit

arvosana3/5

(1)arvio
4 Annosta

20 min

Avokado-mozzarellatoastit täytetään pestolla, pinaatilla, avokadolla ja lempeällä mozzarellajuustolla. Lämpimät leivät sopivat aamu- ja iltapalalle tai vaikka lounaaksi.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kplavokadoa
125 gmozzarellajuustoa
8 kpltäysjyväpaahtoleipäviipaletta
4 rklvihreää pestoa
80 gbabypinaattia
2 rklvoita tai margariinia

Valmistus

  1. 1

    Halkaise avokadot ja poista kivet. Kuori ja viipaloi avokadot. Valuta juusto ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.

    MääräAinesosa
    2 kplavokadoa
    125 gmozzarellajuustoa
  2. 2

    Voitele kaikki leivät pestolla. Laita neljälle viipaleelle pinaattia, avokadoa ja juustoa. Paina loput leivät kansiksi, pestolla voideltu puoli täytteitä vasten.

    MääräAinesosa
    8 kpltäysjyväpaahtoleipäviipaletta
    4 rklvihreää pestoa
    80 gbabypinaattia
  3. 3

    Paista leivät voileipägrillissä tai kuumalla pannulla rasvassa.

    MääräAinesosa
    2 rklvoita tai margariinia

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
17.9.2018
|
Päivitetty: 3.12.2025

Samankaltaisia reseptejä