Halkaise avokadot ja poista kivet. Kuori ja viipaloi avokadot. Valuta juusto ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.
Voitele kaikki leivät pestolla. Laita neljälle viipaleelle pinaattia, avokadoa ja juustoa. Paina loput leivät kansiksi, pestolla voideltu puoli täytteitä vasten.
Paista leivät voileipägrillissä tai kuumalla pannulla margariinissa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
356
1490
23,5 g
4,8 g
27,5 g
2,3 g
5,5 g
6,8 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 pussi (80 g) babypinaattia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli