Avokado-mozzarellatoastit
4 Annosta
Vihreä avokadotoast on täynnä makua, energiaa ja hyviä rasvoja sekä lempeää mozzarellajuustoa.
Ainekset
Valmistus
1
Halkaise avokadot ja poista kivet. Kuori ja viipaloi avokadot. Valuta juusto ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi.
2 kpl
Avokadoa
1 kpl
(125 g) mozzarellajuustoa
2
Voitele kaikki leivät pestolla. Laita neljälle viipaleelle pinaattia, avokadoa ja juustoa. Paina loput leivät kansiksi, pestolla voideltu puoli täytteitä vasten.
8 kpl
Täysjyväpaahtoleipää
4 rkl
Pestoa
1 kpl
(80 g) babypinaattia
3
Paista leivät voileipägrillissä tai kuumalla pannulla margariinissa.
2 rkl
Margariinia, halutessasi
Lisää aiheesta
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 9.9.2018
|Muokattu: 31.8.2020
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
356
1490
23,5 g
4,8 g
27,5 g
2,3 g
5,5 g
6,8 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 pussi (80 g) babypinaattia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli