Banaani-appelsiinipehmis | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Banaani-appelsiinipehmis
Play

Banaani-appelsiinipehmis

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Hyödynnä ylimääräiset banaanit pehmikseen, johon kaneli tuo mukavaa lisämakua. Katso helppo välipalavinkki!

Ainekset

2 - 3 kpl
Banaania
2 kpl
Appelsiinin mehu
2 rkl
Tomusokeria
Kanelia, halutessasi
2 rkl
Paahdettua kaurahiutale-pähkinäsekoitusta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja leikkaa banaanit paloiksi. Pakasta ne. Anna banaanipalojen sulaa huoneenlämmössä parikymmentä minuuttia. Siirrä banaanit tehosekoittimeen. Lisää tomusokeri mehu. Jauha pehmikseksi. Ripottele pehmisannosten pinnalle kaura-pähkinäseosta ja halutessasi kanelia.

Vinkki! Ylimääräiset, vanhenevat  banaanit kannattaa pakastaa pehmistä varten.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Anssi Vuohelainen ja Tuukka Mielonen
Julkaistu: 1.7.2016
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

992

237

0,5 g

51,5 g

44,5 g

2,5 g

3,0 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Kanelia, halutessasi,

2 rkl Paahdettua kaurahiutale-pähkinäsekoitusta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli