Kuori ja leikkaa banaanit paloiksi. Pakasta ne. Anna banaanipalojen sulaa huoneenlämmössä parikymmentä minuuttia. Siirrä banaanit tehosekoittimeen. Lisää tomusokeri mehu. Jauha pehmikseksi. Ripottele pehmisannosten pinnalle kaura-pähkinäseosta ja halutessasi kanelia.
Vinkki! Ylimääräiset, vanhenevat banaanit kannattaa pakastaa pehmistä varten.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
992
237
0,5 g
—
51,5 g
44,5 g
2,5 g
3,0 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Kanelia, halutessasi,
2 rkl Paahdettua kaurahiutale-pähkinäsekoitusta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli