Banaani-suklaatoast - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Banaani-suklaatoast

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Hyödynnä tummaksi kypsyneet banaanit ja valmista lämpimiä banaani-suklaatoasteja. Tämä nopeasti valmistuva herkku maistuu esimerkiksi vaniljajäätelön kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

8 kpl
Vaaleaa isoa vehnäpaahtoleipää
1 dl
Pähkinäsuklaalevitettä
2 kpl
Pientä banaania
2 kpl
Kananmunaa
2 dl
Maitoa
1 tl
Kanelia
3 rkl
Margariinia paistamiseen

Näin teet

1

Aseta puolet paahtoleipäviipaleista leikkuulaudalle. Levitä suklaalevite leiville. Kuori banaanit ja leikkaa vinottain viipaleiksi. Jaa viipaleet leiville. Nosta päälle loput leipäviipaleet. Vatkaa lautasella munat, maito ja kaneli. Kasta leivät molemmin puolin nopeasti munamaitoon ja paista rasvassa pannulla kauniin ruskeiksi. Leikkaa leivät kolmioiksi ja tarjoile lämpimänä esimerkiksi vaniljajäätelön kanssa.

Resepti
Katri Schöder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 14.5.2010
Muokattu: 15.5.2019