Banaanichutney | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Banaanichutney

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Maustettu, hillomainen chutney sopii liha-, kala- ja kanaruokien lisäkkeeksi.

Ainekset

1 kpl
Paprika
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Currya
Kanelia
4 rkl
Omenaviinietikkaa
1 1/2 dl
Sokeria
2 kpl
Banaania
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise paprika, poista kanta ja siemenkota. Pilko pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
Kuullota sipulit ja paprika kattilassa öljyssä mausteiden kanssa. Lisää viinietikka ja sokeri. Keitä hiljalleen ilman kantta 15 minuuttia.
Kuori ja pilko banaanit. Lisää joukkoon ja keitä 5 minuuttia. Mausta ja anna jäähtyä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2016
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

3578

854

14,0 g

1,0 g

170,0 g

160,0 g

7,0 g

3,0 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

0,5 tl Currya,

Kanelia,

4 rkl Omenaviinietikkaa,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli