Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Banaanichutney

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Maustettu, hillomainen chutney sopii liha-, kala- ja kanaruokien lisäkkeeksi.

Ainekset

1 kpl
Paprika
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Currya
Kanelia
4 rkl
Omenaviinietikkaa
1 1/2 dl
Sokeria
2 kpl
Banaania
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise paprika, poista kanta ja siemenkota. Pilko pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
Kuullota sipulit ja paprika kattilassa öljyssä mausteiden kanssa. Lisää viinietikka ja sokeri. Keitä hiljalleen ilman kantta 15 minuuttia.
Kuori ja pilko banaanit. Lisää joukkoon ja keitä 5 minuuttia. Mausta ja anna jäähtyä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

854

3578

14,0 g

1,0 g

170,0 g

160,0 g

7,0 g

3,0 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

0,5 tl Currya,

Kanelia,

4 rkl Omenaviinietikkaa,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli