Kuori banaanit ja soseuta haarukalla. Vaahdota pehmeä rasva ja fariinisokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää rasvaseokseen vuorotellen kuivia aineita, banaanisosetta ja kermaa tai maitoa.
Sekoita tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun, noin 1,5 litran pitkään kakkuvuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa noin tunti tai kunnes taikinaa ei tartu tikkuun kokeiltaessa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
256
1072
9,3 g
2,6 g
37,3 g
18,3 g
1,5 g
4,7 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Leivinjauhetta,
1 tl Kanelia,
0,5 tl Neilikkaa ja inkivääriä,
Margariinia ,
Korppujauhoja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli