Banaanimaustekakku - Yhteishyvä

Banaanimaustekakku

???
Paloja
12
Soseuta pehmeät banaanit kakkutaikinaan.
Jaa Somessa

Ainekset

3 kpl
Kypsää banaania
150 g
Margariinia
2 dl
Fariinisokeria
2 kpl
Kananmunaa
4 dl
Vehnäjauhoja
1 dl
Kaurahiutaleita
2 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Kanelia
1/2 tl
Neilikkaa ja inkivääriä
1 dl
Kermaa tai maitoa

VUOAN VOITELUUN

Margariinia
Korppujauhoja

Näin teet

1

Kuori banaanit ja soseuta haarukalla. Vaahdota pehmeä rasva ja fariinisokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää rasvaseokseen vuorotellen kuivia aineita, banaanisosetta ja kermaa tai maitoa.

Sekoita tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun, noin 1,5 litran pitkään kakkuvuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa noin tunti tai kunnes taikinaa ei tartu tikkuun kokeiltaessa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
Muokattu: 19.7.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja37 g447 g
Proteiinia5 g56 g
Rasvaa9 g112 g
Kuituja2 g18 g
Energiaa kj1072 12861
Energiaa kcal256 3074

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl Leivinjauhetta

  • 1 tl Kanelia

  • 0,5 tl Neilikkaa ja inkivääriä

  • Margariinia

  • Korppujauhoja

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja37 g447 g
Proteiinia5 g56 g
Rasvaa9 g112 g
Kuituja2 g18 g
Energiaa kj1072 12861
Energiaa kcal256 3074

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl Leivinjauhetta

  • 1 tl Kanelia

  • 0,5 tl Neilikkaa ja inkivääriä

  • Margariinia

  • Korppujauhoja

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.