Banaanimaustekakku
Ainekset
VUOAN VOITELUUN
Näin teet
Kuori banaanit ja soseuta haarukalla. Vaahdota pehmeä rasva ja fariinisokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää rasvaseokseen vuorotellen kuivia aineita, banaanisosetta ja kermaa tai maitoa.
Sekoita tasaiseksi. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun, noin 1,5 litran pitkään kakkuvuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa noin tunti tai kunnes taikinaa ei tartu tikkuun kokeiltaessa.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 37 g | 447 g |
Proteiinia | 5 g | 56 g |
Rasvaa | 9 g | 112 g |
Kuituja | 2 g | 18 g |
Energiaa kj | 1072 | 12861 |
Energiaa kcal | 256 | 3074 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Leivinjauhetta
1 tl Kanelia
0,5 tl Neilikkaa ja inkivääriä
Margariinia
Korppujauhoja
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 37 g | 447 g |
Proteiinia | 5 g | 56 g |
Rasvaa | 9 g | 112 g |
Kuituja | 2 g | 18 g |
Energiaa kj | 1072 | 12861 |
Energiaa kcal | 256 | 3074 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Leivinjauhetta
1 tl Kanelia
0,5 tl Neilikkaa ja inkivääriä
Margariinia
Korppujauhoja