Borssipata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Borssipata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Porsaan suikalelihaa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
4 dl
Kasvislientä
1 tl
Suolaa
1 rkl
Punaviinietikkaa
1 tl
Mustapippuria
1 kpl
Laakerinlehti
500 g
Valkokaalia
2 kpl
Punajuurta
2 rkl
Ranskankermaa
2 rkl
Persiljasilppua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista porsaan suikaleet öljyssä kuumalla pannulla. Lisää viipaloidut sipulit, kasvisliemi ja mausteet. Anna hautua kannen alla 20 minuuttia.

Lisää ohuiksi suikaloitu kaali ja punajuuret. Anna hautua vielä noin 45 minuuttia. Lisää lopuksi ranskankerma. Ripottele pinnalle persiljasilppua juuri ennen tarjoilua.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.