Ruskista porsaan suikaleet öljyssä kuumalla pannulla. Lisää viipaloidut sipulit, kasvisliemi ja mausteet. Anna hautua kannen alla 20 minuuttia.
Lisää ohuiksi suikaloitu kaali ja punajuuret. Anna hautua vielä noin 45 minuuttia.
Lisää lopuksi ranskankerma. Ripottele pinnalle persiljasilppua juuri ennen tarjoilua.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
232
972
10,0 g
3,0 g
9,0 g
8,5 g
4,0 g
23,5 g
3,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl Laakerinlehti.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli