Bostonilaiset pavut

Ainekset (10 annosta)

MääräAinesosa
175 gpekonia
1 kplsipuli
1 kplkidney-papuja
2 kplruskeita papuja
1 kplvalkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 dlketsuppia
1/2 dlsiirappia
2 rklfariinisokeria
1 rklworcestershire-kastiketta
2 tlsinappia
1/4 tlmustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli. Paista paloitellut pekoninpalat pannulla. Siirrä odottamaan. Kuullota sipuli samassa pannussa pekonin rasvassa. Valuta pavuista ylimääräinen neste pois. Sekoita sipulit, pekonit, pavut ja mausteet ja kypsennä uunivuoassa 200 asteessa noin tunnin ajan. Tarjoa grillatun lihan tai makkaran kanssa.07.05

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä