Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Bostonilaiset pavut

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

175 g
Pekonia
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Kidney-papuja
2 kpl
Ruskeita papuja
1 kpl
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 dl
Ketsuppia
1/2 dl
Siirappia
2 rkl
Fariinisokeria
1 rkl
Worcestershire-kastiketta
2 tl
Sinappia
1/4 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Paista paloitellut pekoninpalat pannulla. Siirrä odottamaan. Kuullota sipuli samassa pannussa pekonin rasvassa. Valuta pavuista ylimääräinen neste pois. Sekoita sipulit, pekonit, pavut ja mausteet ja kypsennä uunivuoassa 200 asteessa noin tunnin ajan. Tarjoa grillatun lihan tai makkaran kanssa.07.05

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2005
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.