Bostonilaiset pavut | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Bostonilaiset pavut

Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta

Ainekset

175 g
Pekonia
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Kidney-papuja
2 kpl
Ruskeita papuja
1 kpl
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 dl
Ketsuppia
1/2 dl
Siirappia
2 rkl
Fariinisokeria
1 rkl
Worcestershire-kastiketta
2 tl
Sinappia
1/4 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Paista paloitellut pekoninpalat pannulla. Siirrä odottamaan. Kuullota sipuli samassa pannussa pekonin rasvassa. Valuta pavuista ylimääräinen neste pois. Sekoita sipulit, pekonit, pavut ja mausteet ja kypsennä uunivuoassa 200 asteessa noin tunnin ajan. Tarjoa grillatun lihan tai makkaran kanssa.07.05

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.