Bostonilaiset pavut - Yhteishyvä

Bostonilaiset pavut

???
Annokset
10
Jaa Somessa

Ainekset

175 g
Pekonia
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Kidney-papuja
2 kpl
Ruskeita papuja
1 kpl
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 dl
Ketsuppia
1/2 dl
Siirappia
2 rkl
Fariinisokeria
1 rkl
Worcestershire-kastiketta
2 tl
Sinappia
1/4 tl
Mustapippuria

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli. Paista paloitellut pekoninpalat pannulla. Siirrä odottamaan. Kuullota sipuli samassa pannussa pekonin rasvassa. Valuta pavuista ylimääräinen neste pois. Sekoita sipulit, pekonit, pavut ja mausteet ja kypsennä uunivuoassa 200 asteessa noin tunnin ajan. Tarjoa grillatun lihan tai makkaran kanssa.07.05

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa