Bostonilaiset pavut
10 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositon
Nappaa talteen!
| 175 g | pekonia |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | kidney-papuja |
| 2 kpl | ruskeita papuja |
| 1 kpl | valkoisia papuja tomaattikastikkeessa |
| 1 dl | ketsuppia |
| 1/2 dl | siirappia |
| 2 rkl | fariinisokeria |
| 1 rkl | worcestershire-kastiketta |
| 2 tl | sinappia |
| 1/4 tl | mustapippuria |
- 1.
Kuori ja hienonna sipuli. Paista paloitellut pekoninpalat pannulla. Siirrä odottamaan. Kuullota sipuli samassa pannussa pekonin rasvassa. Valuta pavuista ylimääräinen neste pois. Sekoita sipulit, pekonit, pavut ja mausteet ja kypsennä uunivuoassa 200 asteessa noin tunnin ajan. Tarjoa grillatun lihan tai makkaran kanssa.07.05
Bostonilaiset pavut
Arvostele resepti
10 Annosta
Ainekset (10 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 175 g | pekonia |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | kidney-papuja |
| 2 kpl | ruskeita papuja |
| 1 kpl | valkoisia papuja tomaattikastikkeessa |
| 1 dl | ketsuppia |
| 1/2 dl | siirappia |
| 2 rkl | fariinisokeria |
| 1 rkl | worcestershire-kastiketta |
| 2 tl | sinappia |
| 1/4 tl | mustapippuria |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipuli. Paista paloitellut pekoninpalat pannulla. Siirrä odottamaan. Kuullota sipuli samassa pannussa pekonin rasvassa. Valuta pavuista ylimääräinen neste pois. Sekoita sipulit, pekonit, pavut ja mausteet ja kypsennä uunivuoassa 200 asteessa noin tunnin ajan. Tarjoa grillatun lihan tai makkaran kanssa.07.05
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
23.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























