Mittaa rypsiöljy pannulle ja kuumenna. Lisää broilerisuikaleet ja paista 6–8 minuuttia. Mausta suolalla.
Pese sitruuna, raasta kuori ja purista mehu. Lisää kuoriraaste- ja mehu broilerisuikaleiden joukkoon.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta lävikössä ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita punaista pestoa ja broilerin fileesuikaleet joukkoon.
Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Huuhtele pinaatti ja taputtele kuivaksi talouspaperilla. Sekoita tomaatit, pinaatti ja siemenet pastan joukkoon. Mausta mustapippurilla.
Vinkki: Tuplaa raaka-aineiden määrä, jos nuorisoa on jääkaapilla jonoksi asti.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
483
2020
16,5 g
2,0 g
54,0 g
4,5 g
4,5 g
26,5 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 tl Suolaa,
100 g (1 rasia) babypinaattia tai rucolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli