Ainekset

MääräAinesosa
450 gbroilerin suikaleita

Marinadi:

1/2 dlmietoa salsakastiketta
1/2 dlsoijakastiketta
2 rklhunajaa
2 kplvalkosipulin kynttä hienonnettuna
1 tlraastettua inkivääiä
1/2 tlsuolaa

Paistamiseen:

1 rklöljyä
1 rklseesaminsiemeniä halutessasi

Salaatti:

salaattia
kurkkua
paprikaa
porkkana

Tarjoiluun:

6 kplisoa tortillalettua (burritos)
valmista salsa- tai salaatinkastiketta halutessasi

Valmistus

  1. 1

    Marinoi broilerin suikaleet salsa- ja soijakastikkeesta, hunajasta, valkosipulinkynsistä ja raastetusta inkivääristä sekoitetussa marinadissa mieluiten muutama tunti. Kuumenna öljy pannulla ja paista broilerin suikaleet kypsiksi, noin 10 minuuttia. Lisää halutessasi seesaminsiemenet. Huuhtele kasvikset ja poista paprikasta siemenet. Kuutioi kasvikset ja paloittele salaatti. Annostele tortillaletuille broileria ja salaattia. Sulje lettu ja kääri ympärille leivin- tai voipaperia. Pakkaa mukaan retkelle tai tarjoile heti. Voit halutessasi tarjoilla vielä salsa- tai salaatinkastiketta wrapin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä