Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Bruschetta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tomaatilla täytetyt bruschetta-leivät ovat italialainen klassikko. Tarjoa bruschettat alkupalana tai lisukkeena esimerkiksi keiton kanssa.

Ainekset

1 dl
Oliiveja
8 kpl
kirsikkatomaattia
1/3 kpl
ruukkua basilikaa
8 kpl
vaaleaa leipäviipaletta
3/4 dl
punaista pestoa
1 1/2 dl
Juustoraastetta
1/4 tl
rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Säädä uuni 225 asteeseen.

2

Viipaloi oliivit. Kuutioi tomaatit pieniksi paloiksi. Silppua basilika.

1 dl
Oliiveja
8 kpl
kirsikkatomaattia
1/3 kpl
ruukkua basilikaa
3

Laita leipäviipaleet leivinpaperille pellille. Levitä pesto leiville. Jaa oliiviviipaleet ja juustoraaste peston päälle. Paista uunin keskitasolla 5–7 minuuttia.

3/4 dl
punaista pestoa
1 1/2 dl
Juustoraastetta
8 kpl
vaaleaa leipäviipaletta
4

Lisää tomaattikuutiot ja basilika kuumien leipien päälle. Ripottele päälle pippuria. Tarjoa bruschettat kuumina tai haaleaksi jäähtyneinä.

1/4 tl
rouhittua mustapippuria

Vinkki: Parhaat bruschettat syntyvät hieman kuivahtaneesta leivästä. Myös jääkaappiin unohtuneet juustonkannikat kannattaa hyödyntää bruschettoihin.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Sanna Autio, Taina Salovaara
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 28.2.2006
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.