
Cacio e pepe -pinsa
Ainekset
Valmistus
Laita pinsapohja pellille. Sekoita ranskankerma, pecorinoraaste ja pippuri. Levitä seos pinsalle ja paista kiertoilmalla 225-asteissa uunissa noin 8 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja hieman ruskistuu.
Huuhtele, perkaa ja viipaloi mansikat. Viimeistele pinsa mansikoilla, kinkulla ja timjaminlehdillä.
Vinkki: Vaihda mansikat hunaja- tai galiameloniin ja timjami basilikaan.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
586
2453
41,0 g
26,0 g
17,0 g
16,0 g
4,0 g
30,0 g
2,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
230 g (1 kpl) pinsapohja (Coop) ,
timjamia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli