Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Cacio e pepe -pinsa

Cacio e pepe -pinsa

timer-icon15 min  (josta 10 min aktiivista)
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Rapea ja ilmava pinsa yhdistyy cacio e pepen täyteläiseen pecorinoon ja mustapippuriin. Uunista tullessaan se saa päällensä mansikoita ja ilmakuivattua kinkkua – täydellistä!

Ainekset

230 g
(1 kpl) pinsapohja (Coop)
75 g
(½ prk) ranskankermaa
50 g
pecorinojuustoa raastettuna
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna

Lisäksi

200 g
mansikoita
80 g
(1 pkt) ilmakuivattua kinkkua (esim. prosciutto crudo)
timjamia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Laita pinsapohja pellille. Sekoita ranskankerma, pecorinoraaste ja pippuri. Levitä seos pinsalle ja paista kiertoilmalla 225-asteissa uunissa noin 8 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja hieman ruskistuu.

230 g
(1 kpl) pinsapohja (Coop)
75 g
(½ prk) ranskankermaa
50 g
pecorinojuustoa raastettuna
1/2 tl
mustapippuria rouhittuna
2

Huuhtele, perkaa ja viipaloi mansikat. Viimeistele pinsa mansikoilla, kinkulla ja timjaminlehdillä.

200 g
mansikoita
80 g
(1 pkt) ilmakuivattua kinkkua (esim. prosciutto crudo)
timjamia

Vinkki: Vaihda mansikat hunaja- tai galiameloniin ja timjami basilikaan.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 4.4.2025
|
Muokattu: 4.4.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

586

2453

41,0 g

26,0 g

17,0 g

16,0 g

4,0 g

30,0 g

2,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

230 g (1 kpl) pinsapohja (Coop) ,

timjamia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli