Sekoita mausteseoksen mausteet. Jos et löydä kaikkia kaupasta, voit jättää ne pois.
Täytä kattila vedellä, lisää puolitetut sipuli, sitruuna, valkosipuli, laakerinlehdet, chilikastike ja mausteseos ja kiehauta.
Pilko maissintähkät kolmeen osaan ja jos perunat ovat isoja paloittele ne pienemmiksi, reilun 7-10 cm kokoisiksi kuutioksi. Lisää perunat ja maissintähkät ja keitä perunat lähes kypsäksi.
Ruskista makkaranpalat pannussa. Lisää lopuksi makkarat ja ravut ja anna porista kunnes perunat ja makkarat ovat kypsiä ja ravut kuumia. Valuta liemi ja tarjoile isolta vadilta tai perinteiseen Louisianan tyyliin suoraan sanomalehdillä vuoratulta puutarhapöydältä.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2693
643
5,8 g
1,0 g
58,5 g
6,5 g
7,5 g
79,8 g
8,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
vettä,
Sipuli,
Sitruuna,
Valkosipuli,
2 kpl laakerinlehteä,
2 rkl hot sauce -chilikastiketta,
4 kpl Kulman Keittiön chorizo-tuoremakkaraa,
1 tl cayennepippuria,
1 rkl sinappijauhetta,
2 tl inkiväärijauhetta,
2 tl savupaprikajauhetta,
1 tl muskottipähkinää,
1 tl jauhettua neilikkaa,
1 tl maustepippuria,
0,5 tl chililastuja,
0,25 tl kanelia,
0,5 tl jauhettua kardemummaa,
0,5 tl muskottikukkaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli