Sekoita mausteseoksen mausteet. Jos et löydä kaikkia kaupasta, voit jättää ne pois.
Täytä kattila vedellä, lisää puolitetut sipuli, sitruuna, valkosipuli, laakerinlehdet, chilikastike ja mausteseos ja kiehauta.
Pilko maissintähkät kolmeen osaan ja jos perunat ovat isoja paloittele ne pienemmiksi, reilun 7-10 cm kokoisiksi kuutioksi. Lisää perunat ja maissintähkät ja keitä perunat lähes kypsäksi.
Ruskista makkaranpalat pannussa. Lisää lopuksi makkarat ja ravut ja anna porista kunnes perunat ja makkarat ovat kypsiä ja ravut kuumia. Valuta liemi ja tarjoile isolta vadilta tai perinteiseen Louisianan tyyliin suoraan sanomalehdillä vuoratulta puutarhapöydältä.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
711
2978
11,3 g
2,8 g
59,0 g
6,8 g
8,8 g
82,3 g
13,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
vettä,
2 kpl laakerinlehteä,
2 rkl hot sauce -chilikastiketta,
1 rkl sinappijauhetta,
2 tl inkiväärijauhetta,
1 tl muskottipähkinää,
1 tl jauhettua neilikkaa,
0,5 tl chililastuja,
0,25 tl kanelia,
0,5 tl jauhettua kardemummaa,
0,5 tl muskottikukkaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli