Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Chili con carne -jauhelihakeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Chili con carne -jauhelihakeitto on mausteinen keitto, jonka kanssa maistuvat ranskankerma ja maissilastut.

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1/2 kpl
Punaista chiliä (mieto lajike)
2 kpl
(500 g) tomaattimurskaa
5 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
1 tl
Sokeria
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Suolaa
1 tl
Kuivattua oreganoa
1 kpl
(n. 400 g) säilykepapuja
1 kpl
(n. 400 g) säilykemaissia

Tarjoiluun

1 kpl
Ranskankemaa
Maissilastuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja silppua sipuli. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää silputtu sipuli ja chili. Kuullota pehmeäksi. Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano. Keitä 15 minuuttia. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä. Lisää valutetut pavut ja maissi. Keitä muutama minuutti. Tarjoa ranskankerman ja maissilastujen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.4.2012
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.