Chili con carne -jauhelihakeitto | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Chili con carne -jauhelihakeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Chili con carne -jauhelihakeitto on mausteinen keitto, jonka kanssa maistuvat ranskankerma ja maissilastut.

Ruokavaliot

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1/2 kpl
Punaista chiliä (mieto lajike)
2 kpl
(500 g) tomaattimurskaa
5 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
1 tl
Sokeria
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Suolaa
1 tl
Kuivattua oreganoa
1 kpl
(n. 400 g) säilykepapuja
1 kpl
(n. 400 g) säilykemaissia

tarjoiluun

1 kpl
Ranskankemaa
Maissilastuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja silppua sipuli. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää silputtu sipuli ja chili. Kuullota pehmeäksi. Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano. Keitä 15 minuuttia. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä. Lisää valutetut pavut ja maissi. Keitä muutama minuutti. Tarjoa ranskankerman ja maissilastujen kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.4.2012
Muokattu: 30.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.