Chili con carne -jauhelihakeitto

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Chili con carne -jauhelihakeitto on mausteinen keitto, jonka kanssa maistuvat ranskankerma ja maissilastut.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gjauhelihaa
1 kplsipuli
1/2 kplpunaista chiliä (mieto lajike)
2 kpl(500 g) tomaattimurskaa
5 dlvettä
1 kplkasvisliemikuutio
1 tlsokeria
rouhittua mustapippuria
1 tlsuolaa
1 tlkuivattua oreganoa
1 kpl(n. 400 g) säilykepapuja
1 kpl(n. 400 g) säilykemaissia

Tarjoiluun

1 kplranskankemaa
maissilastuja

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja silppua sipuli. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisää silputtu sipuli ja chili. Kuullota pehmeäksi. Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano. Keitä 15 minuuttia. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä. Lisää valutetut pavut ja maissi. Keitä muutama minuutti. Tarjoa ranskankerman ja maissilastujen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä