Puolita aurinkokuivatut tomaatit ja isoimmat pepperonit.
Viipaloi patonki pellille leivinpaperin päälle. Pirskottele pinnalle öljyä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia.
Kuori valkosipuli ja hiero sillä paahdetut patonkiviipaleet. Aseta patonkiviipaleille pala aurinkokuivattua tomaattia, chorizoviipale ja pepperoni. Kiinnitä cocktailtikuilla ja asettele tarjolle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
50
210
4,1 g
1,0 g
1,6 g
1,2 g
0,4 g
1,6 g
0,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli