Chorizo-pepperonipintxot

Arvostele resepti
25 Kappaletta

15 min

Chorizopintxot valmistuvat maukkaista makkaraviipaleista ja purkkiherkuista lähes ilman kokkaamista. Tarjoa pieniä patonkileipäsiä illanistujaisten sormisyötävinä.

Ainekset

MääräAinesosa
1 kplpatonki
145 g(1 prk, 285/145 g) aurinkokuivattuja tomaatteja
180 g(1 prk, 325/180 g) vihreää pepperonipaprikaa
130 g(1 pkt) chorizoviipaleita
3 rkloliiviöljyä
1 kplvalkosipulinkynsi

Valmistus

  1. 1

    Puolita aurinkokuivatut tomaatit ja isoimmat pepperonit.

    MääräAinesosa
    145 g(1 prk, 285/145 g) aurinkokuivattuja tomaatteja
    180 g(1 prk, 325/180 g) vihreää pepperonipaprikaa
  2. 2

    Viipaloi patonki pellille leivinpaperin päälle. Pirskottele pinnalle öljyä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia.

    MääräAinesosa
    1 kplpatonki
    3 rkloliiviöljyä
  3. 3

    Kuori valkosipuli ja hiero sillä paahdetut patonkiviipaleet. Aseta patonkiviipaleille pala aurinkokuivattua tomaattia, chorizoviipale ja pepperoni. Kiinnitä cocktailtikuilla ja asettele tarjolle.

    MääräAinesosa
    1 kplvalkosipulinkynsi
    130 g(1 pkt) chorizoviipaleita

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Tiina Valkonen
Kuvat:
Mikko Hannula
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä