Crostinit
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | pieni patonki |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| Pinnalle: | |
|---|---|
| 3 kpl | tomaattia |
| 2 rkl | silputtua sipulia |
| 4 rkl | silputtua tuoretta basilikaa |
| 1 - 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| suolaa | |
| mustapippuria | |
- 1.
Viipaloi patonki ja paahda viipaleet öljytyssä pannussa molemmin puolin. Anna jäähtyä. Kasta tomaatit yksitellen kiehuvaan veteen noin kymmeneksi sekunniksi. Vedä tomaateista kuori pois. Poista myös siemenet. Leikkaa malto pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Silppua basilika ja valkosipuli. Sekoita tomaatit, sipulisilppu, valkosipuli ja basilika sekä oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Nostele seosta leiville vähän ennen tarjolle tuontia. Tarjoa alkupalana.
Crostinit
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | pieni patonki |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
Pinnalle: | |
| 3 kpl | tomaattia |
| 2 rkl | silputtua sipulia |
| 4 rkl | silputtua tuoretta basilikaa |
| 1 - 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| suolaa | |
| mustapippuria | |
Valmistus
- 1
Viipaloi patonki ja paahda viipaleet öljytyssä pannussa molemmin puolin. Anna jäähtyä. Kasta tomaatit yksitellen kiehuvaan veteen noin kymmeneksi sekunniksi. Vedä tomaateista kuori pois. Poista myös siemenet. Leikkaa malto pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Silppua basilika ja valkosipuli. Sekoita tomaatit, sipulisilppu, valkosipuli ja basilika sekä oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Nostele seosta leiville vähän ennen tarjolle tuontia. Tarjoa alkupalana.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












