Elvytysliemi pakasteravuille - Yhteishyvä

Elvytysliemi pakasteravuille

Piristä pakasteravut kylvettämällä ne oluella ja tillillä maustetussa liemessä.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Pakasterapuja
2 l
Vettä
2 dl
Vaaleaa olutta
1/2 dl
Karkeaa merisuolaa
1 1/2 rkl
Sokeria
2 kpl
Laakerinlehteä
1 kpl
Nippu tilliä

Näin teet

1
  • Ota ravut sulamaan pakkauksen ohjeen mukaan, noin vuorokautta aikaisemmin. 
  • Mittaa kattilaan vesi, olut, suola, sokeri ja laakerinlehdet. Lisää puolet tillistä. Keitä noin 5 minuuttia.
  • Anna liemen jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Siivilöi liemi.
  • Laita ravut isoon kulhoon, lisää loppu tilli ja kaada liemi päälle. Anna maustua jääkaapissa yön yli.
Resepti
Tiina Valkonen
Kuvat
Amanda Aho
Julkaistu: 9.7.2018
Muokattu: 17.9.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Resepti
Hiilihydraatteja26 g
Proteiinia147 g
Rasvaa7 g
Kuituja0 g
Energiaa kj3406
Energiaa kcal814

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 l Vettä

  • 0,5 dl Karkeaa merisuolaa

  • Laakerinlehteä

  • Nippu tilliä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Resepti
Hiilihydraatteja26 g
Proteiinia147 g
Rasvaa7 g
Kuituja0 g
Energiaa kj3406
Energiaa kcal814

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 l Vettä

  • 0,5 dl Karkeaa merisuolaa

  • Laakerinlehteä

  • Nippu tilliä

Resepti
Tiina Valkonen

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.