Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Herkullisen fajitabroilerin salaisuus on tuoreet raaka-aineet.

Fajitabroileri

timer-icon30 min  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Ruokaisa fajitabroileri saa uutta makua tuoreesta limestä, ananaksesta ja chilistä.

Ainekset

400 g
broilerinfileetä
4 rkl
fajitamausteseosta
1 kpl
mango
1/2 kpl
tuore ananas
1 kpl
valkosipulinkynsi
1 kpl
chilipalko
1 rkl
rypsiöljyä
2 tl
limettimehua
1
ruukku korianteria
1 kpl
ruukku jääsalaattia
Tarjoiluun: grillattua tortillaa, salaattia, tomaattia, avokadoa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa broilerfileet hieman pienemmiksi paloiksi. Paista grillissä tai pannulla kypsiksi. Pyörittele mausteseoksessa ja pidä lämpimänä.

400 g
broilerinfileetä
4 rkl
fajitamausteseosta
2

Leikkaa mango ja/tai ananas pieniksi kuutioiksi. Sekoita joko mango tai ananas hienonnetun valkosipulin ja pieneksi kuutioidun chilin kanssa. Lisää öljy, limettimehu ja hieman korianteria.

1 kpl
mango
1/2 kpl
tuore ananas
1 kpl
valkosipulinkynsi
1 kpl
chilipalko
1 rkl
rypsiöljyä
2 tl
limettimehua
1
ruukku korianteria
3

Grillaa tortillat. Lastaa tortillalle broileria, mangoa, salaattia, tomaattia, avokadoa ja korianteria. Purista päälle halutessasi hieman limettimehua.

Tarjoiluun: grillattua tortillaa, salaattia, tomaattia, avokadoa
1 kpl
ruukku jääsalaattia
1 kpl
mango
1/2 kpl
tuore ananas
1
ruukku korianteria
400 g
broilerinfileetä
2 tl
limettimehua
Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 29.5.2019
Muokattu: 24.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

224

939

6,0 g

0,8 g

17,3 g

12,0 g

2,0 g

23,5 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

4 rkl fajitamausteseosta,

ruukku korianteria,

Tarjoiluun: grillattua tortillaa, salaattia, tomaattia, avokadoa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli