Feta-tonnikalasalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
5 kplkiinteämaltoista perunaa
1/2 kplpientä purjoa
1 kplpaprika
1 kplveteen säilöttyä tonnikalaa
100 gkevytfetajuustoa
2 kplvihreää omenaa
4 kplcocktailkurkkua tai 1 maustekurkku

Kastike

1/2 dlvettä
2 rklsitruunamehua
1/2 rklsinappia
1/2 tlsuolaa
1 rklsokeria
1/2 tlsitruunapippuria
1 kplvalkosipulin kynsi

Lisäksi

tilliä

Valmistus

  1. 1

    Keitä perunat kypsiksi. Kuori ja kuutioi jäähtyneet perunat. Pese ja suikaloi purjo ja kuutio paprika. Valuta tonnikala, kuutio fetajuusto, pestyt omenat ja valutetut kurkut. Yhdistä kaikki salaatin ainekset. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada kastike salaatin päälle. Anna maustua noin puolen tunnin ajan, välillä salaattia kevyesti käännellen. Koristele salaatti tillillä ja tarjoa rapean leivän kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä