Fetajuusto-kikhernepihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Feta-kikhernepihvit

Fetajuusto-kikhernepihvit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Maittavat ja täyttävät kasvispihvit syntyvät kikherneistä ja fetajuustosta. Mausta mm. chilitahnalla ja sitruunalla. Tarjoa salaatin ja vaikkapa yrtti-kermaviilikastikkeen kanssa.

Ainekset

2 kpl
(à 285 / 170 g) esikeitettyjä kikherneitä
1 tl
Juustokuminaa
1 tl
Sambal oelek- chilitahnaa
1/2 tl
Suolaa
1/2 dl
Korppujauhoja
1/2 kpl
Sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 kpl
Kananmuna
100 g
Fetajuustoa

paistamiseen

Öljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele ja valuta kikherneet. Nosta kaikki ainekset juustoa lukuun ottamatta leikkuuterälliseen monitoimikoneeseen. Aja tasaiseksi massaksi. Murusta joukkoon fetajuusto ja pyöräytä ainekset lusikalla sekaisin.

Muotoile massasta kostutetuin käsin pihvejä. Paista öljyssä keskilämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Resepti:
Katri Schrder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2013
Muokattu: 8.1.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

526

126

6,3 g

3,0 g

8,5 g

0,8 g

1,3 g

7,8 g

0,9 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Juustokuminaa,

1 tl Sambal oelek- chilitahnaa,

0,5 tl Suolaa,

Öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli