Fetajuusto-kikhernepihvit - Yhteishyvä

Fetajuusto-kikhernepihvit

Feta-kikhernepihvit
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Maittavat ja täyttävät kasvispihvit syntyvät kikherneistä ja fetajuustosta. Mausta mm. chilitahnalla ja sitruunalla. Tarjoa salaatin ja vaikkapa yrtti-kermaviilikastikkeen kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
(à 285 / 170 g) esikeitettyjä kikherneitä
1 tl
Juustokuminaa
1 tl
Sambal oelek- chilitahnaa
1/2 tl
Suolaa
1/2 dl
Korppujauhoja
1/2 kpl
Sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 kpl
Kananmuna
100 g
Fetajuustoa

PAISTAMISEEN

Öljyä

Näin teet

1

Huuhtele ja valuta kikherneet. Nosta kaikki ainekset juustoa lukuun ottamatta leikkuuterälliseen monitoimikoneeseen. Aja tasaiseksi massaksi. Murusta joukkoon fetajuusto ja pyöräytä ainekset lusikalla sekaisin.

Muotoile massasta kostutetuin käsin pihvejä. Paista öljyssä keskilämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Resepti
Katri Schrder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2013
Muokattu: 10.1.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g34 g
Proteiinia8 g31 g
Rasvaa6 g25 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj526 2102
Energiaa kcal126 503

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Juustokuminaa

  • 1 tl Sambal oelek- chilitahnaa

  • 0,5 tl Suolaa

  • Öljyä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja9 g34 g
Proteiinia8 g31 g
Rasvaa6 g25 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj526 2102
Energiaa kcal126 503

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl Juustokuminaa

  • 1 tl Sambal oelek- chilitahnaa

  • 0,5 tl Suolaa

  • Öljyä

Resepti
Katri Schrder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.