Frittata eli kasvismunakas | Munakkaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Frittata eli kasvismunakas

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

200 g
Herkkusieniä
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Sipuli
3 rkl
Öljyä
3 rkl
Silputtua ruohosipulia
5 kpl
Munaa
3 rkl
Maitoa
3 rkl
Raastettua parmesaania
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa puhdistetut herkkusienet kuutioiksi tai ohuiksi viipaleiksi. Poista paprikasta kanta ja siemenet, huuhdo ja leikkaa hedelmäliha suikaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota kasvikset kukin laatu kerrallaan ja siirrä ne sitten takaisin pannuun. Vatkaa munat ja maito ja sekoita joukkoon parmesaani, ruohosipuli ja mausteet. Kaada munamaito pannuun ja sekoittele hetki. Anna sitten hyytyä hiljalleen kannen alla. Valuta hyytynyt munakas varovasti esimerkiksi leikkuulaudalle ja kumoa se siitä takaisin pannuun, niin että pinta tulee nyt pannua vasten. Kypsennä vielä muutama minuutti. Anna jäähtyä, paloittele ja pakkaa evääksi.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.5.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.