Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Gnoccheja tonnikalakastikkeen kanssa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kg
Keitettyjä jauhoisia perunoita
1 kpl
Kananmuna
1 1/2 dl
Vehnäjauhoa
1/2 tl
Suolaa

Keittämiseen :

1 1/2 l
Vettä
Tilkka öljyä
Suolaa

Tonnikalakastike:

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 rkl
Öljyä
1/2 kpl
Paprikaa
2 kpl
Tomaattia
150 g
Tomaattipyreetä
2 dl
Vettä
Ripaus rouhittua mustapippuria
1 tl
Sokeria
1 rkl
Timjamia
2 kpl
Tonnikalaa öljyssä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Soseuta kuoritut perunat ja lisää soseeseen muna, jauhot ja suola. Sekoita taikina tasaiseksi ja muotoile siitä kaksi ohutta pötköä. Leikkaa pötköistä ½ cm viipaleita ja paina niiden pintaan haarukalla jälki. Kiehuta vesi kattilassa ja lisää öljy ja suola. Pane gnocchit kattilaan pienissä erissä. Kun ne nousevat pintaan nosta reikäkauhaa apuna käyttäen lautaselle. Pidä lämpiminä.Valmista kastike. Kuullota kuoritut ja hienonnetut sipulit pannulla öljyssä. Paloittele paprika ja tomaatit ja poista niiden pehmeä sisus. Sekoita keskenään tomaattipyree, vesi ja mausteet ja lisää seos paprika- ja tomaattipalojen kanssa pannulle. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuutin ajan. Lisää valutettu tonnikala.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 15.12.2004
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.