Soseuta kuoritut perunat ja lisää soseeseen muna, jauhot ja suola. Sekoita taikina tasaiseksi ja muotoile siitä kaksi ohutta pötköä. Leikkaa pötköistä ½ cm viipaleita ja paina niiden pintaan haarukalla jälki. Kiehuta vesi kattilassa ja lisää öljy ja suola. Pane gnocchit kattilaan pienissä erissä. Kun ne nousevat pintaan nosta reikäkauhaa apuna käyttäen lautaselle. Pidä lämpiminä.Valmista kastike. Kuullota kuoritut ja hienonnetut sipulit pannulla öljyssä. Paloittele paprika ja tomaatit ja poista niiden pehmeä sisus. Sekoita keskenään tomaattipyree, vesi ja mausteet ja lisää seos paprika- ja tomaattipalojen kanssa pannulle. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuutin ajan. Lisää valutettu tonnikala.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.