Gnoccheja tonnikalakastikkeen kanssa

Nappaa talteen!
| 1/2 kg | keitettyjä jauhoisia perunoita |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1 1/2 dl | vehnäjauhoa |
| 1/2 tl | suolaa |
| Keittämiseen : | |
|---|---|
| 1 1/2 l | vettä |
| tilkka öljyä | |
| suolaa | |
| Tonnikalakastike: | |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 rkl | öljyä |
| 1/2 kpl | paprikaa |
| 2 kpl | tomaattia |
| 150 g | tomaattipyreetä |
| 2 dl | vettä |
| ripaus rouhittua mustapippuria | |
| 1 tl | sokeria |
| 1 rkl | timjamia |
| 2 kpl | tonnikalaa öljyssä |
- 1.
Soseuta kuoritut perunat ja lisää soseeseen muna, jauhot ja suola. Sekoita taikina tasaiseksi ja muotoile siitä kaksi ohutta pötköä. Leikkaa pötköistä ½ cm viipaleita ja paina niiden pintaan haarukalla jälki. Kiehuta vesi kattilassa ja lisää öljy ja suola. Pane gnocchit kattilaan pienissä erissä. Kun ne nousevat pintaan nosta reikäkauhaa apuna käyttäen lautaselle. Pidä lämpiminä.Valmista kastike. Kuullota kuoritut ja hienonnetut sipulit pannulla öljyssä. Paloittele paprika ja tomaatit ja poista niiden pehmeä sisus. Sekoita keskenään tomaattipyree, vesi ja mausteet ja lisää seos paprika- ja tomaattipalojen kanssa pannulle. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuutin ajan. Lisää valutettu tonnikala.
Gnoccheja tonnikalakastikkeen kanssa
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 kg | keitettyjä jauhoisia perunoita |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1 1/2 dl | vehnäjauhoa |
| 1/2 tl | suolaa |
Keittämiseen : | |
| 1 1/2 l | vettä |
| tilkka öljyä | |
| suolaa | |
Tonnikalakastike: | |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 rkl | öljyä |
| 1/2 kpl | paprikaa |
| 2 kpl | tomaattia |
| 150 g | tomaattipyreetä |
| 2 dl | vettä |
| ripaus rouhittua mustapippuria | |
| 1 tl | sokeria |
| 1 rkl | timjamia |
| 2 kpl | tonnikalaa öljyssä |
Valmistus
- 1
Soseuta kuoritut perunat ja lisää soseeseen muna, jauhot ja suola. Sekoita taikina tasaiseksi ja muotoile siitä kaksi ohutta pötköä. Leikkaa pötköistä ½ cm viipaleita ja paina niiden pintaan haarukalla jälki. Kiehuta vesi kattilassa ja lisää öljy ja suola. Pane gnocchit kattilaan pienissä erissä. Kun ne nousevat pintaan nosta reikäkauhaa apuna käyttäen lautaselle. Pidä lämpiminä.Valmista kastike. Kuullota kuoritut ja hienonnetut sipulit pannulla öljyssä. Paloittele paprika ja tomaatit ja poista niiden pehmeä sisus. Sekoita keskenään tomaattipyree, vesi ja mausteet ja lisää seos paprika- ja tomaattipalojen kanssa pannulle. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuutin ajan. Lisää valutettu tonnikala.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












