Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Graavilohirullat

timer-iconUseita tunteja  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
10 Annosta
Fork and knife
10 Annosta
Rullaa graavilohesta helpon tuorejuustotäytteen kanssa hauskoja rullia joulun kalapöytään! Tarjoile rullat sellaisenaan tai saaristolaisleivän päällä.

Ainekset

300 g
graavilohiviipaleita

Täyte

1/2 kpl
Sitruuna
2 rkl
Kapriksia hienonnettuna
200 g
(1 rs) ruohosipulituorejuustoa

Lisäksi

325 g
(10 viipaletta) saaristolaisleipää

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lado graavilohiviipaleet vieri viereen limittäin leivinpaperille. Pese sitruuna, raasta puolikkaan sitruunan kuori ja purista 1 rkl mehua. Hienonna kaprikset veitsellä. Sekoita tuorejuusto, sitruunan mehu ja kuoriraaste sekä kaprikset keskenään. Levitä seos tasaisesti kalan päälle.

300 g
graavilohiviipaleita
1/2 kpl
Sitruuna
2 rkl
Kapriksia hienonnettuna
200 g
(1 rs) ruohosipulituorejuustoa
2

Kääri kala ja täyte leivinpaperin avulla tiiviiksi rullaksi. Laita paketti jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai pidä sitä pakastimessa tunti.

3

Ota leipäviipaleista palat pyöreällä muotilla. Leikkaa graavilohirulla parin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Nosta viipaleet leipien päälle. Tarjoa voileipäpöydässä tai pikkusuolaisena iltapalana.

325 g
(10 viipaletta) saaristolaisleipää
Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 22.10.2018
|
Muokattu: 6.5.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

160

671

6,2 g

2,1 g

16,2 g

6,2 g

2,3 g

7,4 g

1,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Kapriksia hienonnettuna.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli