Graavilohirullat
Ainekset
Valmistus
Lado graavilohiviipaleet vieri viereen limittäin leivinpaperille. Pese sitruuna, raasta puolikkaan sitruunan kuori ja purista 1 rkl mehua. Hienonna kaprikset veitsellä. Sekoita tuorejuusto, sitruunan mehu ja kuoriraaste sekä kaprikset keskenään. Levitä seos tasaisesti kalan päälle.
Kääri kala ja täyte leivinpaperin avulla tiiviiksi rullaksi. Laita paketti jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai pidä sitä pakastimessa tunti.
Ota leipäviipaleista palat pyöreällä muotilla. Leikkaa graavilohirulla parin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Nosta viipaleet leipien päälle. Tarjoa voileipäpöydässä tai pikkusuolaisena iltapalana.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
160
671
6,2 g
2,1 g
16,2 g
6,2 g
2,3 g
7,4 g
1,6 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Kapriksia hienonnettuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli