Grillattu liha | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Grillattu liha

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Lihaa (esim. porsaan ulkofileetä)

marinadi:

1/2 dl
Viinietikkaa, viiniä, siideriä tai olutta
1/2 dl
Öljyä
1/2 dl
Soijakastiketta
Valkosipulia
Sinappia
Yrttejä
Pippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Grilliin soveltuu erityisesti sian- ja lampaanliha, sillä ne ovat varmasti mureita. Jos käytät naudanlihaa, valitse hyvin raakakypsytettyä lihaa kuten fileetä. Marinoi lihapalat tai nuijitut pihvit muovipussissa jääkaapissa vähintään kaksi tuntia, mieluiten yön yli. Kääntele lihaa välillä, jotta se maustuu tasaisesti. Grillaa lihaa lajista ja paksuudesta riippuen noin 2-4 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoile grillattujen kasvisten, perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.