Grillattu liha

Nappaa talteen!
| 500 g | lihaa (esim. porsaan ulkofileetä) |
| Marinadi: | |
|---|---|
| 1/2 dl | viinietikkaa, viiniä, siideriä tai olutta |
| 1/2 dl | öljyä |
| 1/2 dl | soijakastiketta |
| valkosipulia | |
| sinappia | |
| yrttejä | |
| pippuria | |
- 1.
Grilliin soveltuu erityisesti sian- ja lampaanliha, sillä ne ovat varmasti mureita. Jos käytät naudanlihaa, valitse hyvin raakakypsytettyä lihaa kuten fileetä. Marinoi lihapalat tai nuijitut pihvit muovipussissa jääkaapissa vähintään kaksi tuntia, mieluiten yön yli. Kääntele lihaa välillä, jotta se maustuu tasaisesti. Grillaa lihaa lajista ja paksuudesta riippuen noin 2-4 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoile grillattujen kasvisten, perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.
Grillattu liha
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 500 g | lihaa (esim. porsaan ulkofileetä) |
Marinadi: | |
| 1/2 dl | viinietikkaa, viiniä, siideriä tai olutta |
| 1/2 dl | öljyä |
| 1/2 dl | soijakastiketta |
| valkosipulia | |
| sinappia | |
| yrttejä | |
| pippuria | |
Valmistus
- 1
Grilliin soveltuu erityisesti sian- ja lampaanliha, sillä ne ovat varmasti mureita. Jos käytät naudanlihaa, valitse hyvin raakakypsytettyä lihaa kuten fileetä. Marinoi lihapalat tai nuijitut pihvit muovipussissa jääkaapissa vähintään kaksi tuntia, mieluiten yön yli. Kääntele lihaa välillä, jotta se maustuu tasaisesti. Grillaa lihaa lajista ja paksuudesta riippuen noin 2-4 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoile grillattujen kasvisten, perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























