Grillattu liha

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 glihaa (esim. porsaan ulkofileetä)

Marinadi:

1/2 dlviinietikkaa, viiniä, siideriä tai olutta
1/2 dlöljyä
1/2 dlsoijakastiketta
valkosipulia
sinappia
yrttejä
pippuria

Valmistus

  1. 1

    Grilliin soveltuu erityisesti sian- ja lampaanliha, sillä ne ovat varmasti mureita. Jos käytät naudanlihaa, valitse hyvin raakakypsytettyä lihaa kuten fileetä. Marinoi lihapalat tai nuijitut pihvit muovipussissa jääkaapissa vähintään kaksi tuntia, mieluiten yön yli. Kääntele lihaa välillä, jotta se maustuu tasaisesti. Grillaa lihaa lajista ja paksuudesta riippuen noin 2-4 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoile grillattujen kasvisten, perunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä