Grillattu lohi ja salsa verde-kastike
Ainekset
Lisäksi:
Salsa verde:
Valmistus
Liota puisia varrastikkuja vedessä vähintään tunti, etteivät ne pala grillissä. Valmista vihreä kastike, salsa verde etukäteen. Sekoita kastikkeen ainekset tasaiseksi monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa.Poista lohifileestä nahka. Leikkaa kalafileestä noin 3 cm levyisiä, pitkiä paloja ja nosta kalapalat astiaan. Sekoita marinadin ainekset ja levitä se lohipaloille. Anna maustua puoli tuntia. Pujota lohipalat varrastikkuihin. Grillaa miedolla lämmöllä. Kala kypsyy nopeasti ja murenee jos kypsennät liikaa. Tarjoile kala uusien perunoiden, salaatin ja salsa verde –kastikkeen kanssa. Kastiketta tulee noin 1/4 dl ruokailijaa kohden.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.