Grillatut nektariinit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Grillatut nektariinit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Nektariineja

maustesiirappi:

1 kpl
Vaniljatanko
1 dl
Vettä
2 dl
Sokeria
1/4 tl
Kanelia
1/4 tl
Kardemummaa
1 rkl
Sitruunamehua

tarjoiluun:

Jäätelöä
Keksejä

tai:

2 dl
Kuohukermaa
1/2 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
1/2 dl
Mantelilikööriä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise vaniljatanko ja poista siemenet. Kiehuta kattilassa vesi, sokeri, vaniljatanko ja siemenet, kunnes seos on siirappimaista (n. 15 min). Poista vaniljatanko ja jäähdytä. Pese nektariinit, halkaise ja poista kivi. Leikkaa hedelmät puoliksi ja grillaa molemmilta puolita, kunnes ne saavat väriä ja pehmenevät hieman. Voitele valmiit nektariinit maustesiirapilla. Tarjoile grillatut nektariinit maustesiirapin, murennettujen keksien ja jäätelön tai maustetun kermavaahdon kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 12.7.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.