Grillatut pihvit ja tomaatti-kapriskastike | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Grillatut pihvit ja tomaatti-kapriskastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Naudan ulkofileepihviä
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

tomaatti-kapriskastike

3 kpl
Luumutomaattia
1/2 kpl
Punasipulia
2 tl
Kapriksia
1 kpl
Sitruunan raastettu kuori ja puristettu mehu
3 rkl
Hienonnettua persiljaa
3 rkl
Oliiviöljyä
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta pihvit huoneenlämpöön noin tuntia ennen grillaamista. Nuiji pihvit kevyesti. Valmista kastike. Halkaise tomaatit, poista kannat. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita tomaatit muiden ainesten kanssa ja anna kastikkeen maustua pihvien paiston ajan. Grillaa pihvit nopeasti molemmin puolin ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa pihvit perunoiden ja tomaatti-kapriskastikkeen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 1.6.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.