Grillikylki
Paista maukas grillikylki tällä ohjeella.
Ainekset
1 kg
Maustettua porsaan grillikylkeä
GLASEERAUSKASTIKE
3/4 dl
Cola-juomaa
2 rkl
Chiliketsuppia
2 tl
Cajun-mausteseosta
1 kpl
Puristettu valkosipulinkynsi
1 rkl
Soijaa
2 tl
Sinappia
4 rkl
Öljyä
Vinkki: Voit kypsentää grillikyljen myös 175-asteisesssa uunissa noin 1 1/2 tuntia.
Näin teet
1
Nosta lihapala huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä.
1 kg
Maustettua porsaan grillikylkeä
2
Sekoita kulhossa glaseerauskastikkeen ainekset. Grillaa liha ensin kovemmalla lämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeaksi. Vähennä lämpöä ja jatka grillaamista vielä noin 45 minuuttia tai kunnes sisälämpötila näyttää noin 85 astetta.Sivele lihaa paiston aikana glaseerauskastikkeella.
2 tl
Sinappia
2 tl
Cajun-mausteseosta
4 rkl
Öljyä
2 rkl
Chiliketsuppia
1 rkl
Soijaa
3/4 dl
Cola-juomaa
1 kpl
Puristettu valkosipulinkynsi
Kuvat
SOK
Julkaistu: 12.5.2014
Muokattu: 7.1.2019