Grillikylki - Yhteishyvä

Grillikylki

Grillikylki
Paloja
1
Valmistusaika
Useita tunteja
Ruokavalio
Paista maukas grillikylki tällä ohjeella.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kg
Maustettua porsaan grillikylkeä

GLASEERAUSKASTIKE

3/4 dl
Cola-juomaa
2 rkl
Chiliketsuppia
2 tl
Cajun-mausteseosta
1 kpl
Puristettu valkosipulinkynsi
1 rkl
Soijaa
2 tl
Sinappia
4 rkl
Öljyä

Vinkki: Voit kypsentää grillikyljen myös 175-asteisesssa uunissa noin 1 1/2 tuntia.

Näin teet

1

Nosta lihapala huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä.

1 kg
Maustettua porsaan grillikylkeä
2

Sekoita kulhossa glaseerauskastikkeen ainekset. Grillaa liha ensin kovemmalla lämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeaksi. Vähennä lämpöä ja jatka grillaamista vielä noin 45 minuuttia tai kunnes sisälämpötila näyttää noin 85 astetta.Sivele lihaa paiston aikana glaseerauskastikkeella.

2 tl
Sinappia
2 tl
Cajun-mausteseosta
4 rkl
Öljyä
2 rkl
Chiliketsuppia
1 rkl
Soijaa
3/4 dl
Cola-juomaa
1 kpl
Puristettu valkosipulinkynsi
Kuvat
SOK
Julkaistu: 12.5.2014
Muokattu: 7.1.2019
Jaa Somessa