Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillikylki

timer-iconNoin 2 tuntia
Fork and knife
1 Palaa
Fork and knife
1 Palaa
Paista maukas grillikylki uunissa tällä ohjeella.

Ainekset

1 kg
Maustettua porsaan grillikylkeä

Glaseerauskastike

3/4 dl
Cola-juomaa
2 rkl
Chiliketsuppia
2 tl
Cajun-mausteseosta
1 kpl
Puristettu valkosipulinkynsi
1 rkl
Soijaa
2 tl
Sinappia
4 rkl
Öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nosta lihapala huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä.

1 kg
Maustettua porsaan grillikylkeä
2

Sekoita kulhossa glaseerauskastikkeen ainekset. Grillaa liha ensin kovemmalla lämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeaksi. Vähennä lämpöä ja jatka grillaamista vielä noin 45 minuuttia tai kunnes sisälämpötila näyttää noin 85 astetta.Sivele lihaa paiston aikana glaseerauskastikkeella.

2 tl
Sinappia
2 tl
Cajun-mausteseosta
4 rkl
Öljyä
2 rkl
Chiliketsuppia
1 rkl
Soijaa
3/4 dl
Cola-juomaa
1 kpl
Puristettu valkosipulinkynsi

Vinkki: Voit kypsentää grillikyljen myös 175-asteisesssa uunissa noin 1 1/2 tuntia.

Miltä maistui?
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 12.5.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.