Leikkaa appelsiineista pois hattu. Koverra hedelmäliha pois terävällä veitsellä. Paloittele osa hedelmälihasta salaattiin ja puserra lopuista mehu talteen siivilän läpi painelemalla. Mausta appelsiinimehu vaniljasokerilla.
Viipaloi banaanit, irrota granaattiomenasta siemenet, puolita viinirypäleet. Sekoita hedelmät keskenään, lisää joukkoon mehu.
Tee appelsiininkuoriin reikäkuviot ja täytä appelsiinikupit hedelmäsalaatilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
701
168
0,8 g
—
34,5 g
32,0 g
4,8 g
1,8 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Appelsiinien hedelmäliha.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli