Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Halloween-appelsiinit

timer-icon20 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Appelsiineista koverretut halloween-kulhot on täytetty raikkaalla hedelmäsalaatilla. Käytä kuvioiden leikkaamiseen teräväkärkistä juuresveistä.

Ainekset

4 kpl
Appelsiinia

Salaattiin

Appelsiinien hedelmäliha
1/2 kpl
Granaattiomenaa
2 kpl
Banaania
200 g
Viinirypäleitä

Liemi

1 dl
Appelsiinimehua
1 tl
Vaniljasokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa appelsiineista pois hattu. Koverra hedelmäliha pois terävällä veitsellä. Paloittele osa hedelmälihasta salaattiin ja puserra lopuista mehu talteen siivilän läpi painelemalla. Tee appelsiininkuoriin reikäkuviot.

4 kpl
Appelsiinia
2

Mausta appelsiinimehu vaniljasokerilla.

1 dl
Appelsiinimehua
1 tl
Vaniljasokeria
3

Viipaloi banaanit, irrota granaattiomenasta siemenet ja puolita viinirypäleet. Sekoita hedelmät keskenään, lisää joukkoon mehu. Täytä appelsiinikupit hedelmäsalaatilla.

2 kpl
Banaania
1/2 kpl
Granaattiomenaa
200 g
Viinirypäleitä
Appelsiinien hedelmäliha
Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 12.10.2016
|
Muokattu: 23.8.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

168

701

0,8 g

34,5 g

32,0 g

4,8 g

1,8 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Appelsiinien hedelmäliha.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli