Leikkaa appelsiineista pois hattu. Koverra hedelmäliha pois terävällä veitsellä. Paloittele osa hedelmälihasta salaattiin ja puserra lopuista mehu talteen siivilän läpi painelemalla. Tee appelsiininkuoriin reikäkuviot.
Mausta appelsiinimehu vaniljasokerilla.
Viipaloi banaanit, irrota granaattiomenasta siemenet ja puolita viinirypäleet. Sekoita hedelmät keskenään, lisää joukkoon mehu. Täytä appelsiinikupit hedelmäsalaatilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
168
701
0,8 g
—
34,5 g
32,0 g
4,8 g
1,8 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Appelsiinien hedelmäliha.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli