Hapankaalipata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hapankaalipata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

170 g
Pekonia tai sianlihasuikaleita
200 g
Braatvurstia
200 g
Hapankaalia
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Paprika
1/4 tl
Mustapippuria
1/4 tl
Suolaa
2 tl
Hunajaa
1 tl
Meiramia
1/2 tl
Basilikaa
2 dl
Valkoviiniä
3 dl
Kasvis- tai lihalientä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele liha ja makkarat. Ruskista ne kevyesti pannulla. Sekoita mausteet, liemi, hapankaali, liha ja makkarat uunivuoassa. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin tunti.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.