Hapankaalipata
4 Annosta
|| Munaton
Nappaa talteen!
| 170 g | pekonia tai sianlihasuikaleita |
| 200 g | braatvurstia |
| 200 g | hapankaalia |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 kpl | paprika |
| 1/4 tl | mustapippuria |
| 1/4 tl | suolaa |
| 2 tl | hunajaa |
| 1 tl | meiramia |
| 1/2 tl | basilikaa |
| 2 dl | valkoviiniä |
| 3 dl | kasvis- tai lihalientä |
- 1.
Paloittele liha ja makkarat. Ruskista ne kevyesti pannulla. Sekoita mausteet, liemi, hapankaali, liha ja makkarat uunivuoassa. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin tunti.
Hapankaalipata
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 170 g | pekonia tai sianlihasuikaleita |
| 200 g | braatvurstia |
| 200 g | hapankaalia |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 kpl | paprika |
| 1/4 tl | mustapippuria |
| 1/4 tl | suolaa |
| 2 tl | hunajaa |
| 1 tl | meiramia |
| 1/2 tl | basilikaa |
| 2 dl | valkoviiniä |
| 3 dl | kasvis- tai lihalientä |
Valmistus
- 1
Paloittele liha ja makkarat. Ruskista ne kevyesti pannulla. Sekoita mausteet, liemi, hapankaali, liha ja makkarat uunivuoassa. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin tunti.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025
Suosituimmat
- 1.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 2.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä












