Hapankaalipata

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
170 gpekonia tai sianlihasuikaleita
200 gbraatvurstia
200 ghapankaalia
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 kplpaprika
1/4 tlmustapippuria
1/4 tlsuolaa
2 tlhunajaa
1 tlmeiramia
1/2 tlbasilikaa
2 dlvalkoviiniä
3 dlkasvis- tai lihalientä

Valmistus

  1. 1

    Paloittele liha ja makkarat. Ruskista ne kevyesti pannulla. Sekoita mausteet, liemi, hapankaali, liha ja makkarat uunivuoassa. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin tunti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025