Hapankaalipata

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
170 gpekonia tai sianlihasuikaleita
200 gbraatvurstia
200 ghapankaalia
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 kplpaprika
1/4 tlmustapippuria
1/4 tlsuolaa
2 tlhunajaa
1 tlmeiramia
1/2 tlbasilikaa
2 dlvalkoviiniä
3 dlkasvis- tai lihalientä

Valmistus

  1. 1

    Paloittele liha ja makkarat. Ruskista ne kevyesti pannulla. Sekoita mausteet, liemi, hapankaali, liha ja makkarat uunivuoassa. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin tunti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä