Hapankaalipata - Yhteishyvä

Hapankaalipata

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

170 g
Pekonia tai sianlihasuikaleita
200 g
Braatvurstia
200 g
Hapankaalia
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Paprika
1/4 tl
Mustapippuria
1/4 tl
Suolaa
2 tl
Hunajaa
1 tl
Meiramia
1/2 tl
Basilikaa
2 dl
Valkoviiniä
3 dl
Kasvis- tai lihalientä

Näin teet

1

Paloittele liha ja makkarat. Ruskista ne kevyesti pannulla. Sekoita mausteet, liemi, hapankaali, liha ja makkarat uunivuoassa. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin tunti.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa