Hedelmäinen broilerisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hedelmäinen broilerisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 kpl
Marinoitua broilerin fileepihviä
1/2 kpl
Ruukkua salaattia
Pala kaalia
1 kpl
Appelsiini
1 kpl
Greippi
1 kpl
Ananasrenkaita
2 kpl
Banaania

kastike:

1 tl
Sinappia
2 rkl
Öljyä
1/4 dl
Limetinmehua
1/4 dl
Säilykeananaksen lientä
1 tl
Suolaa
Suolaa
Pippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kypsennä broilerin fileepihvejä uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Jätä jäähtymään. Sekoita salaatinkastike. Paloittele salaattiin lehtisalaattia, kaalia, appelsiini, greippi, ananasrenkaat ja banaanit. Nosta tarjoilukulhoon kerroksittain salaattiaineksia. Viipaloi broilerinfileet salaatin päälle. Tarjoile salaatinkastike erikseen tai kaada salaatin joukkoon.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.12.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.