Hedelmäiset broilerivartaat | Vartaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hedelmäiset broilerivartaat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Broilerin fileetä (n. kolme)
1 kpl
Mango
250 g
Ananasta
3 kpl
Nektariinia

marinadi:

3 rkl
Soijakastiketta
1/2 dl
Öljyä
1/2 dl
Appelsiinimehua
3 kpl
Valkosipulinkynttä
3 rkl
Hunajaa
3 tl
Raastettua tuoretta inkivääriä tai jauhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele fileet. Sekoita marinadi. Marinoi broilerinpaloja muutama tunti tai yön yli. Liota puisia varrastikkuja vedessä esimerkiksi uunipellillä vähintään tunti, etteivät ne hiillostu grillauksen aikana. Ota broileri huoneenlämpöön. Pese ja paloittele hedelmät. Tee hedelmistä ja broilerinpaloista vartaita. Grillaa vartaat välillä käännellen. Tarjoile pähkinäisen kastikkeen, nuudeleiden ja salaatin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 16.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.