Valmista perunamuusi veteen pakkauksen ohjeen mukaan. Anna muusin jäähtyä.
Kuori porkkana ja raasta se raastimen hienolla terällä. Kuutioi kinkku. Sekoita porkkanaraaste, kinkkukuutiot, munat ja vehnäjauhot muusiin. Mausta pippurilla.
Sulata nokare margariinia lettupannun koloissa. Painele taikina paksuhkoiksi letuiksi pannulle. Paista letut keskilämmöllä kauniin ruskeiksi molemmin puolin.
Tarjoa perunalettujen kanssa puolukkasurvosta tai sinapilla ja basilika- tai persiljasilpulla maustettua jogurttikastiketta.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1750
418
23,5 g
7,3 g
20,8 g
2,0 g
1,5 g
29,8 g
1,6 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
margariinia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli