Säädä uuni 225 asteeseen. Levitä pinaatti- tai porkkanaletut leivinpaperille uunipellille.
Valmista mieleisesi täyte:
Kinkku-ananastäyte
Jaa kinkkusuikaleet lettujen päälle. Lisää ananaspalat ja juustoraaste. Ripottele pinnalle oreganoa ja chilihiutaleita.
Paista uunin keskitasolla 12–15 minuuttia.
Tomaatti-mozzarellatäyte
Huuhtele ja leikkaa tomaatit noin 1 cm:n paksuisiksi siivuiksi. Viipaloi mozzarella. Pane jokaiselle letulle yksi mozzarella- ja yksi tomaattisiivu. Ripottele pinnalle oreganoa ja pippuria.
Paista uunin keskitasolla 12–15 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
399
1669
28,0 g
16,8 g
2,5 g
2,5 g
1,0 g
33,3 g
2,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
400 g (1 pkt) pinaatti- tai porkkanalettuja,
tlk (227/140 g) ananaspaloja.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli