Helpot pizzaletut
30 min

Nappaa talteen!
Valmista helpot ja nopeat minipizzat valmisletuista. Valitse makusi mukaan kinkku-ananas- tai tomaatti-mozzarellatäyte. Tällä reseptillä perheen pienetkin kokit onnistuvat!
| 400 g | (1 pkt) pinaattilettuja |
| Kinkku-ananastäyte | |
|---|---|
| 200 g | (1 ps) kinkkusuikaleita |
| 140 g | (1 tlk, á 227/140 g) ananaspaloja |
| 150 g | (1 ps) emmentaljuustoraastetta |
| 1 tl | oreganoa |
| Tomaatti-mozzarellatäyte | |
| 4 kpl | tomaattia |
| 250 g | (2 pkt) mozzarellajuustoa |
| 1 tl | oreganoa |
| 1/2 tl | mustapippuria rouhittuna |
- 1.
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Levitä letut leivinpaperille uunipellille.
- 2.
Valmista mieleisesi täyte.
- 3.
Kinkku-ananastäyte: Jaa kinkkusuikaleet lettujen päälle. Valuta ananaspalat ja lisää ananakset ja juustoraaste. Ripottele pinnalle oreganoa.
- 4.
Tomaatti-mozzarellatäyte: Huuhtele ja viipaloi tomaatit. Valuta ja viipaloi mozzarella. Laita jokaiselle letulle yksi mozzarella- ja yksi tomaattisiivu. Ripottele pinnalle oreganoa ja pippuria.
- 5.
Paista lettuja uunin keskitasolla 12–15 minuuttia.
Helpot pizzaletut
Valmista helpot ja nopeat minipizzat valmisletuista. Valitse makusi mukaan kinkku-ananas- tai tomaatti-mozzarellatäyte. Tällä reseptillä perheen pienetkin kokit onnistuvat!
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | (1 pkt) pinaattilettuja |
Kinkku-ananastäyte | |
| 200 g | (1 ps) kinkkusuikaleita |
| 140 g | (1 tlk, á 227/140 g) ananaspaloja |
| 150 g | (1 ps) emmentaljuustoraastetta |
| 1 tl | oreganoa |
Tomaatti-mozzarellatäyte | |
| 4 kpl | tomaattia |
| 250 g | (2 pkt) mozzarellajuustoa |
| 1 tl | oreganoa |
| 1/2 tl | mustapippuria rouhittuna |
Valmistus (Uuni 225°C)
- 1
Kuumenna uuni 225 asteeseen. Levitä letut leivinpaperille uunipellille.
Määrä Ainesosa 400 g (1 pkt) pinaattilettuja - 2
Valmista mieleisesi täyte.
- 3
Kinkku-ananastäyte: Jaa kinkkusuikaleet lettujen päälle. Valuta ananaspalat ja lisää ananakset ja juustoraaste. Ripottele pinnalle oreganoa.
Määrä Ainesosa 200 g (1 ps) kinkkusuikaleita 140 g (1 tlk, á 227/140 g) ananaspaloja 150 g (1 ps) emmentaljuustoraastetta 1 tl oreganoa 1/4 tl chilihiutaleita - 4
Tomaatti-mozzarellatäyte: Huuhtele ja viipaloi tomaatit. Valuta ja viipaloi mozzarella. Laita jokaiselle letulle yksi mozzarella- ja yksi tomaattisiivu. Ripottele pinnalle oreganoa ja pippuria.
Määrä Ainesosa 4 kpl tomaattia 250 g (2 pkt) mozzarellajuustoa 1 tl oreganoa 1/2 tl mustapippuria rouhittuna - 5
Paista lettuja uunin keskitasolla 12–15 minuuttia.
Ravintosisältö
586
Energiaa kcal
2452
Energiaa kj
35,0 g
Rasvaa
18,5 g
Tyydyttynyttä rasvaa
26,3 g
Hiilihydraatteja
10,3 g
Sokereita
2,3 g
Kuituja
38,8 g
Proteiinia
2,6 g
Suolaa
586
Energiaa kcal
2452
Energiaa kj
35,0 g
Rasvaa
18,5 g
Tyydyttynyttä rasvaa
26,3 g
Hiilihydraatteja
10,3 g
Sokereita
2,3 g
Kuituja
38,8 g
Proteiinia
2,6 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 3.Joulun upeimmat juustokakut – katso herkulliset ideat!
- 4.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen
- 5.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 6.Neulotut lapaset – kolme perusohjetta












