
Helppo kalakeitto
Ainekset
Valmistus
Kuori ja kuutioi perunat. Hienonna sipuli. Huuhtele purjo ja leikkaa se suikaleiksi.
Kuullota sipulia ja purjoa hetki öljytilkassa kattilassa. Lisää vesi ja liemikuutio ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää maustepippurit ja perunat. Anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
Kuutioi pakasteseiti. Lisää kalakuutiot ja sitruunapippuri liemeen. Anna keiton kiehua, kunnes perunat tuntuvat kypsiltä. Lisää maito ja hienonnettu tilli. Kuumenna kiehuvaksi. Tarjoile tuoreen ruisleivän kanssa.
Vinkki: Voit käytää tuoreen tillin sijaan 1–2 rkl kuivattua tilliä
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
262
1095
5,3 g
0,8 g
28,0 g
4,8 g
3,0 g
22,8 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
6 kpl Maustepippuria,
1 tl Sitruunapippuria,
1 dl hienonnettua tilliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli