Säädä uuni 225 asteeseen. Peitä reunallinen uunipelti leivinpaperilla.
Riko munat isoon kulhoon. Lisää maito ja suola. Vatkaa jauhot joukkoon. Lisää margariini. Kaada taikina pellille.
Kuori ja viipaloi omenat. Sekoita sokeri ja kaneli pienessä kulhossa. Asettele omenaviipaleet pannaritaikinan pinnalle. Ripottele sokeri-kaneliseos päälle. Kypsennä pannaria uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa pannarin kanssa esimerkiksi maustamatonta jogurttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
204
853
9,2 g
3,6 g
22,8 g
9,4 g
2,0 g
6,3 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli