Säädä uuni 225 asteeseen. Peitä reunallinen uunipelti leivinpaperilla.
Riko munat isoon kulhoon. Lisää maito ja suola. Vatkaa jauhot joukkoon. Lisää margariini. Kaada taikina pellille.
Kuori ja viipaloi omenat. Sekoita sokeri ja kaneli pienessä kulhossa. Asettele omenaviipaleet pannaritaikinan pinnalle. Ripottele sokeri-kaneliseos päälle. Kypsennä pannaria uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa pannarin kanssa esimerkiksi maustamatonta jogurttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
993
237
11,4 g
4,1 g
22,8 g
9,4 g
2,0 g
9,5 g
0,3 g
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli