Helppo omenapannari - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo omenapannari

Helppo omenapannari
Paloja
12
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
225°C
Ruokavalio
Grahamjauhoilla ja omenalla rikastettu pannari on helppo tehdä ja vastustamattoman hyvää!
Jaa Somessa

Ainekset

3 kpl
kananmunaa
8 dl
maitoa
1/2 tl
suolaa
2 dl
vehnäjauhoja
2 dl
grahamjauhoja
1 dl
juoksevaa margariinia

LISÄKSI

4 kpl
omenaa
3 rkl
sokeria
2 tl
kanelia

Näin teet

1

Säädä uuni 225 asteeseen. Peitä reunallinen uunipelti leivinpaperilla.

2

Riko munat isoon kulhoon. Lisää maito ja suola. Vatkaa jauhot joukkoon. Lisää margariini. Kaada taikina pellille.

3 kpl
kananmunaa
8 dl
maitoa
1/2 tl
suolaa
2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
juoksevaa margariinia
2 dl
grahamjauhoja
3

Kuori ja viipaloi omenat. Sekoita sokeri ja kaneli pienessä kulhossa. Asettele omenaviipaleet pannaritaikinan pinnalle. Ripottele sokeri-kaneliseos päälle. Kypsennä pannaria uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa pannarin kanssa esimerkiksi maustamatonta jogurttia.

2 tl
kanelia
3 rkl
sokeria
4 kpl
omenaa
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 10.7.2019
Muokattu: 10.7.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja23 g274 g
Proteiinia10 g114 g
Rasvaa11 g137 g
Kuituja2 g24 g
Energiaa kj993 11916
Energiaa kcal237 2846

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja23 g274 g
Proteiinia10 g114 g
Rasvaa11 g137 g
Kuituja2 g24 g
Energiaa kj993 11916
Energiaa kcal237 2846
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.