Helppo omenapannari | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Helppo omenapannari

Helppo omenapannari

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
12 Palaa
Fork and knife
12 Palaa
Grahamjauhoilla ja omenalla rikastettu pannari on helppo tehdä ja vastustamattoman hyvää!

Ruokavaliot

Ainekset

3 kpl
kananmunaa
8 dl
maitoa
1/2 tl
suolaa
2 dl
vehnäjauhoja
2 dl
grahamjauhoja
1 dl
juoksevaa margariinia

lisäksi

4 kpl
omenaa
3 rkl
sokeria
2 tl
kanelia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Säädä uuni 225 asteeseen. Peitä reunallinen uunipelti leivinpaperilla.

2

Riko munat isoon kulhoon. Lisää maito ja suola. Vatkaa jauhot joukkoon. Lisää margariini. Kaada taikina pellille.

3 kpl
kananmunaa
8 dl
maitoa
1/2 tl
suolaa
2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
juoksevaa margariinia
2 dl
grahamjauhoja
3

Kuori ja viipaloi omenat. Sekoita sokeri ja kaneli pienessä kulhossa. Asettele omenaviipaleet pannaritaikinan pinnalle. Ripottele sokeri-kaneliseos päälle. Kypsennä pannaria uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa pannarin kanssa esimerkiksi maustamatonta jogurttia.

2 tl
kanelia
3 rkl
sokeria
4 kpl
omenaa
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 10.7.2019
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

993

237

11,4 g

4,1 g

22,8 g

9,4 g

2,0 g

9,5 g

0,3 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli