Helppo omenapannari

arvosana5/5

(1)arvio
12 Palaa

45 min (josta 15 min aktiivista)

Grahamjauhoilla ja omenalla rikastettu pannari on helppo tehdä ja vastustamattoman hyvää!

Ainekset

MääräAinesosa
3 kplkananmunaa
8 dlmaitoa
1/2 tlsuolaa
2 dlvehnäjauhoja
2 dlgrahamjauhoja
1 dljuoksevaa margariinia

Lisäksi

4 kplomenaa
3 rklsokeria
2 tlkanelia

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Kuumenna uuni 225 asteeseen. Peitä reunallinen uunipelti leivinpaperilla.

  2. 2

    Riko munat isoon kulhoon. Lisää maito ja suola. Vatkaa jauhot joukkoon. Lisää margariini. Kaada taikina pellille.

    MääräAinesosa
    3 kplkananmunaa
    8 dlmaitoa
    1/2 tlsuolaa
    2 dlvehnäjauhoja
    1 dljuoksevaa margariinia
    2 dlgrahamjauhoja
  3. 3

    Kuori ja viipaloi omenat. Sekoita sokeri ja kaneli pienessä kulhossa. Asettele omenaviipaleet pannaritaikinan pinnalle. Ripottele sokeri-kaneliseos päälle. Kypsennä pannaria uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoa pannarin kanssa esimerkiksi maustamatonta jogurttia.

    MääräAinesosa
    2 tlkanelia
    3 rklsokeria
    4 kplomenaa

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
10.7.2019
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä