Herkulliset pinaattiletut
Ainekset
Valmistus
Sulata pinaatti ja valuta siitä neste pois siivilässä. Sekoita kaikki ainekset. Anna turvota 15 minuuttia.
Paista taikinasta ohuita isoja räiskäleitä paistinpannulla tai pikkulettuja lettupannulla. Kuumenna pannu ja 1 tl rasvaa. Lisää lettutaikinaa isolle pannulle noin 1 dl ja lettupannun koloihin noin 1/4 dl ja kääntele pannua kunnes taikina levittyy pannulle. Paista keskilämmöllä, kunnes lettu jähmettyy, käännä lettu ja paista toinen puoli. Paista loput letut samaan tapaan.
Tarjoa letut sokeroidun puolukkasurvoksen tai puolukkahillon kanssa.
Vinkki: Lisää letun pinnalle kääntämisen jälkeen juustoraastetta.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
288
1203
5,5 g
2,0 g
43,3 g
7,8 g
2,8 g
14,3 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Suolaa,
voita tai öljyä,
puolukkasurvosta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli