Hienostunut herkkusienikastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hienostunut herkkusienikastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

200 g
Tuoreita herkkusieniä
1 rkl
Voita
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 dl
Valkoviiniä
2 dl
Kermaa
1 rkl
Soijakastiketta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Puhdista sienet pullasudilla. Viipaloi sienet ja paahda kuivalla pannulla muutama minuutti, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Lisää joukkoon voi ja puristettu valkosipulinkynsi. Kääntele ainekset ja kaada joukkoon viini ja kerma. Keitä noin 5 minuutta.

200 g
Tuoreita herkkusieniä
1 rkl
Voita
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 dl
Valkoviiniä
2 dl
Kermaa
2

Mausta soijalla, suolalla ja pippurilla. Tarjoa pastan, porsaanleikkeiden tai jauhelihapihvien kanssa.

1 rkl
Soijakastiketta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.1.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.