Hienostunut herkkusienikastike
4 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
Puhdista sienet pullasudilla. Viipaloi sienet ja paahda kuivalla pannulla muutama minuutti, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Lisää joukkoon voi ja puristettu valkosipulinkynsi. Kääntele ainekset ja kaada joukkoon viini ja kerma. Keitä noin 5 minuutta.
200 g
Tuoreita herkkusieniä
1 rkl
Voita
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 dl
Valkoviiniä
2 dl
Kermaa
2
Mausta soijalla, suolalla ja pippurilla. Tarjoa pastan, porsaanleikkeiden tai jauhelihapihvien kanssa.
1 rkl
Soijakastiketta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.1.2012
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.