Hirssirieskat

Arvostele resepti
10 Kappaletta

15 min

Hirssirieskat ovat parhaimmillaan uunituoreina.

Ainekset

MääräAinesosa
3 dlpiimää
25 gjuoksevaa margariinia tai voita
2 dlhirssihiutaleita
1 dlperunahiutaleita (mummon)
3/4 tlsuolaa
2 rklperunajauhoja

Valmistus

  1. 1

    Sekoita piimän joukkoon rasva, hirssi- ja perunahiutaleet, suola sekä perunajauhot. Kääntele ainekset tasaiseksi kimmoisaksi taikinaksi. Pyöritä leivinpöydällä tanko ja leikkaa kymmeneen palaan.

    Nosta palat leivinpaperoidulle uunipellille ja painele litteiksi rieskoiksi. Vedä veitsellä ristiviiltokuviot pintaan. Paista rieskat 250-asteisen uunin keskitasolla 16–18 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025