Hirssirieskat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hirssirieskat

timer-icon15 min
Fork and knife
10 Kappaletta
Fork and knife
10 Kappaletta
Hirssirieskat ovat parhaimmillaan uunituoreina.

Ainekset

3 dl
Piimää
25 g
Juoksevaa margariinia tai voita
2 dl
Hirssihiutaleita
1 dl
Perunahiutaleita (mummon)
3/4 tl
Suolaa
2 rkl
Perunajauhoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sekoita piimän joukkoon rasva, hirssi- ja perunahiutaleet, suola sekä perunajauhot. Kääntele ainekset tasaiseksi kimmoisaksi taikinaksi. Pyöritä leivinpöydällä tanko ja leikkaa kymmeneen palaan.

Nosta palat leivinpaperoidulle uunipellille ja painele litteiksi rieskoiksi. Vedä veitsellä ristiviiltokuviot pintaan. Paista rieskat 250-asteisen uunin keskitasolla 16–18 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.