Hummus ja naposteluvihannekset - Yhteishyvä

Hummus ja naposteluvihannekset

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Valkosipulin kynsi
1 kpl
Säilöttyjä kikherneitä
1 rkl
Sitruunamehua
1/4 tl
Jeeraa
1/4 tl
Suolaa
1/4 dl
Oliiviöljyä

Näin teet

1

Kuori valkosipulinkynsi. Valuta liemi kikherneistä. Soseuta kikherneet, valkosipuli, sitruunamehu ja mausteet tahnaksi. Lisää oliiviöljy nauhana joukkoon. Tarjoa hummus vihannesten dippinä.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa