Hummus ja naposteluvihannekset | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hummus ja naposteluvihannekset

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Valkosipulin kynsi
1 kpl
Säilöttyjä kikherneitä
1 rkl
Sitruunamehua
1/4 tl
Jeeraa
1/4 tl
Suolaa
1/4 dl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori valkosipulinkynsi. Valuta liemi kikherneistä. Soseuta kikherneet, valkosipuli, sitruunamehu ja mausteet tahnaksi. Lisää oliiviöljy nauhana joukkoon. Tarjoa hummus vihannesten dippinä.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.8.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.