
Hummus ja naposteluvihannekset
Ainekset
Valmistus
Kuori valkosipulinkynsi. Valuta ja huuhtele kikherneet lävikössä. Soseuta kikherneet, oliiviöljy, sitruunamehu, valkosipuli ja mausteet sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.
Huuhtele ja paloittele kasvikset. Dippaile kasviksia ja leipää hummukseen.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
379
1585
11,0 g
0,8 g
44,3 g
2,5 g
10,3 g
20,3 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,25 tl Jeeraa eli juustokuminaa,
800 g kasviksia (esim, kurkkua, porkkanaa ja retiisejä),
(tuoretta leipää tai esimerkiksi ruislastuja).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli