Hunajaiset juurekset ja sipulit
4 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | punasipuli |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1 kpl | lanttua |
| 1 kpl | selleriä |
| 2 rkl | hunajaa |
| suolaa |
- 1.
Kuori ja paloittele juurekset ja sipulit. Kuullota hetki öljyssä ja lisää hunaja ja suola. Jos paistat lihaa, esimerkiksi patapaistia, voit lisätähunajaiset juurekset patapaistin kanssa samaan uuniastiaan kypsennyksen viimeisiksi 30 minuutiksi.
Hunajaiset juurekset ja sipulit
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | punasipuli |
| 2 kpl | porkkanaa |
| 1 kpl | lanttua |
| 1 kpl | selleriä |
| 2 rkl | hunajaa |
| suolaa |
Valmistus
- 1
Kuori ja paloittele juurekset ja sipulit. Kuullota hetki öljyssä ja lisää hunaja ja suola. Jos paistat lihaa, esimerkiksi patapaistia, voit lisätähunajaiset juurekset patapaistin kanssa samaan uuniastiaan kypsennyksen viimeisiksi 30 minuutiksi.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























