Hunajaiset juurekset ja sipulit

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 rklöljyä
1 kplsipuli
1 kplpunasipuli
2 kplporkkanaa
1 kpllanttua
1 kplselleriä
2 rklhunajaa
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja paloittele juurekset ja sipulit. Kuullota hetki öljyssä ja lisää hunaja ja suola. Jos paistat lihaa, esimerkiksi patapaistia, voit lisätähunajaiset juurekset patapaistin kanssa samaan uuniastiaan kypsennyksen viimeisiksi 30 minuutiksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä