Hunajaiset juurekset ja sipulit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hunajaiset juurekset ja sipulit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Punasipuli
2 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Lanttua
1 kpl
Selleriä
2 rkl
Hunajaa
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele juurekset ja sipulit. Kuullota hetki öljyssä ja lisää hunaja ja suola. Jos paistat lihaa, esimerkiksi patapaistia, voit lisätähunajaiset juurekset patapaistin kanssa samaan uuniastiaan kypsennyksen viimeisiksi 30 minuutiksi.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 12.1.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.