Hunajavinegretillä maustettu kaalisalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gkaalia
3 kplporkkanaa
1 tlmerisuolahiutaleita

Hunajavinegretti

2 rkljuoksevaa hunajaa
2 rklvalkoviinietikkaa
1/2 dlöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele kaali ja suikaloi se hienoksi. Kuori porkkana ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Siirrä kaali- ja porkkanasuikaleet kulhoon ja lisää merisuolahiutaleet. Anna maustua 10 minuuttia. Yhdistä vinegretin ainekset, kaada se kaali-porkkanaseokselle ja anna salaatin maustua jääkaapissa. Tarjoa lisäkesalaattina.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä