Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hunajavinegretillä maustettu kaalisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
kaalia
3 kpl
Porkkanaa
1 tl
Merisuolahiutaleita

Hunajavinegretti

2 rkl
Juoksevaa hunajaa
2 rkl
Valkoviinietikkaa
1/2 dl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele kaali ja suikaloi se hienoksi. Kuori porkkana ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Siirrä kaali- ja porkkanasuikaleet kulhoon ja lisää merisuolahiutaleet. Anna maustua 10 minuuttia. Yhdistä vinegretin ainekset, kaada se kaali-porkkanaseokselle ja anna salaatin maustua jääkaapissa. Tarjoa lisäkesalaattina.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
|
Muokattu: 21.1.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.