Hunajavinegretillä maustettu kaalisalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Hunajavinegretillä maustettu kaalisalaatti

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
Varhaiskaalia
3 kpl
Porkkanaa
1 tl
Merisuolahiutaleita

HUNAJAVINEGRETTI

2 rkl
Juoksevaa hunajaa
2 rkl
Valkoviinietikkaa
1/2 dl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Huuhtele kaali ja suikaloi se hienoksi. Kuori porkkana ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Siirrä kaali- ja porkkanasuikaleet kulhoon ja lisää merisuolahiutaleet. Anna maustua 10 minuuttia. Yhdistä vinegretin ainekset ja kaada se kaali-porkkanaseokselle. Tarjoa lisäkesalaattina.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
Muokattu: 15.5.2019