Hunajavinegretillä maustettu kaalisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Hunajavinegretillä maustettu kaalisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Varhaiskaalia
3 kpl
Porkkanaa
1 tl
Merisuolahiutaleita

hunajavinegretti

2 rkl
Juoksevaa hunajaa
2 rkl
Valkoviinietikkaa
1/2 dl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele kaali ja suikaloi se hienoksi. Kuori porkkana ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Siirrä kaali- ja porkkanasuikaleet kulhoon ja lisää merisuolahiutaleet. Anna maustua 10 minuuttia. Yhdistä vinegretin ainekset ja kaada se kaali-porkkanaseokselle. Tarjoa lisäkesalaattina.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.6.2012
Muokattu: 2.10.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.