Intialainen kanakastike - Yhteishyvä

Intialainen kanakastike

Intialainen kanakastike
Annokset
4
Ruokavalio
Mausteinen intialainen kanakastike tuo lämpöä talven ruokapöytään.
Jaa Somessa

Ainekset

430 g
(1 pkt) broilerin ohutleikkeitä
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Pala tuoretta inkivääriä
2 tl
Juustokuminaa
1 tl
Kurkumaa
1/4 tl
Punaista chilirouhetta
1 kpl
(200 g) paseerattua tomaattia
1 dl
Turkkilaista jogurttia
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Nosta broilerileikkeet huoneenlämpöön reilu puoli tuntia ennen valmistamista. Leikkaa broilerileikkeet kuutioiksi.

430 g
(1 pkt) broilerin ohutleikkeitä
2

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Raasta inkivääri. Kuullota sipulit öljyssä. Lisää pannulle inkivääri ja mausteet. Kääntele sekaisin.

1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Pala tuoretta inkivääriä
1 rkl
Öljyä
2 tl
Juustokuminaa
1/4 tl
Punaista chilirouhetta
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 tl
Kurkumaa
3

Lisää pannulle broilerikuutiot ja ruskista kevyesti. Lisää joukkoon paseerattu tomaatti, jogurtti ja mausteet. Anna kastikkeen hautua kannen alla 10 minuuttia. Tarjoile kastike esimerkiksi basmatiriisin kanssa.

1 kpl
(200 g) paseerattua tomaattia
1 dl
Turkkilaista jogurttia
2 tl
Juustokuminaa
1/4 tl
Punaista chilirouhetta
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 tl
Kurkumaa
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.9.2011
Muokattu: 7.1.2019
Jaa Somessa