Intialainen kasvispannu | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Intialainen kasvispannu

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 rkl
Öljyä
1 kg
Tuoreita kasviksia, esim. kukkakaalia, paprikaa, perunaa, pakastepapuja, porkkanaa, kesäkurpitsaa,
3 kpl
Sipulia
4 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Raastettua inkivääriä
2 tl
Garam masala -maustesekoitusta
1 tl
Kurkumaa haluttaessa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori porkkanat, sipuli, valkosipuli ja perunat. Pese paprika, kesäkurpitsa ja kukkakaali. Paloittele kasvikset. Kuori ja raasta inkivääri. Kuumenna öljy pannulla ja paista kasvikset kevyesti. Lisää pannulle mausteet ja vähän vettä. Tarjoile kasvikset, kun ne ovat hieman pehmenneet.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.