Intialainen kasvispannu
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 2 rkl | öljyä |
| 1 kg | tuoreita kasviksia, esim. kukkakaalia, paprikaa, perunaa, pakastepapuja, porkkanaa, kesäkurpitsaa, |
| 3 kpl | sipulia |
| 4 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | raastettua inkivääriä |
| 2 tl | garam masala -maustesekoitusta |
| 1 tl | kurkumaa haluttaessa |
- 1.
Kuori porkkanat, sipuli, valkosipuli ja perunat. Pese paprika, kesäkurpitsa ja kukkakaali. Paloittele kasvikset. Kuori ja raasta inkivääri. Kuumenna öljy pannulla ja paista kasvikset kevyesti. Lisää pannulle mausteet ja vähän vettä. Tarjoile kasvikset, kun ne ovat hieman pehmenneet.
Intialainen kasvispannu
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 rkl | öljyä |
| 1 kg | tuoreita kasviksia, esim. kukkakaalia, paprikaa, perunaa, pakastepapuja, porkkanaa, kesäkurpitsaa, |
| 3 kpl | sipulia |
| 4 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | raastettua inkivääriä |
| 2 tl | garam masala -maustesekoitusta |
| 1 tl | kurkumaa haluttaessa |
Valmistus
- 1
Kuori porkkanat, sipuli, valkosipuli ja perunat. Pese paprika, kesäkurpitsa ja kukkakaali. Paloittele kasvikset. Kuori ja raasta inkivääri. Kuumenna öljy pannulla ja paista kasvikset kevyesti. Lisää pannulle mausteet ja vähän vettä. Tarjoile kasvikset, kun ne ovat hieman pehmenneet.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
23.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























