Intialainen linssipata - Yhteishyvä

Intialainen linssipata

???
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Raastettua tuoretta inkivääriä
2 tl
Garam masala -mausteseosta
1 tl
Juustokuminaa
1/2 tl
Kurkumaa
1/2 tl
Cayennenpippuria
1 kpl
Kanelitanko
3 dl
Punaisia linssejä
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
3 dl
Vettä
1 tl
Suolaa

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit kasarissa öljyssä. Lisää joukkoon raastettu inkivääri ja mausteet. Kääntele hetken aikaa, kunnes mausteet lämpenevät ja niistä irtoaa tuoksua.

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Raastettua tuoretta inkivääriä
2 tl
Garam masala -mausteseosta
1/2 tl
Kurkumaa
1 tl
Juustokuminaa
1/2 tl
Cayennenpippuria
1 kpl
Kanelitanko
2

Huuhdo linssit siivilässä juoksevan kylmän veden alla. Lisää kasariin linssit, tomaattimurska ja puolet vesimäärästä. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia tai kunnes linssit ovat pehmenneet.Lisää lopuksi nestettä niin, että seos on mehukkaan pehmeää. Mausta suolalla.

3 dl
Punaisia linssejä
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
3 dl
Vettä
1 tl
Suolaa
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.10.2011
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa