Intialainen linssipata

arvosana4/5

(3)arviota
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplsipuli
1 kplvalkosipulinkynttä
2 rklöljyä
1 rklraastettua tuoretta inkivääriä
2 tlgaram masala -mausteseosta
1 tljuustokuminaa
1/2 tlkurkumaa
1/2 tlcayennenpippuria
1 kplkanelitanko
3 dlpunaisia linssejä
1 kpl(400 g) tomaattimurskaa
3 dlvettä
1 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit kasarissa öljyssä. Lisää joukkoon raastettu inkivääri ja mausteet. Kääntele hetken aikaa, kunnes mausteet lämpenevät ja niistä irtoaa tuoksua.

    MääräAinesosa
    1 kplsipuli
    1 kplvalkosipulinkynttä
    2 rklöljyä
    1 rklraastettua tuoretta inkivääriä
    2 tlgaram masala -mausteseosta
    1/2 tlkurkumaa
    1 tljuustokuminaa
    1/2 tlcayennenpippuria
    1 kplkanelitanko
  2. 2

    Huuhdo linssit siivilässä juoksevan kylmän veden alla. Lisää kasariin linssit, tomaattimurska ja puolet vesimäärästä. Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia tai kunnes linssit ovat pehmenneet.Lisää lopuksi nestettä niin, että seos on mehukkaan pehmeää. Mausta suolalla.

    MääräAinesosa
    3 dlpunaisia linssejä
    1 kpl(400 g) tomaattimurskaa
    3 dlvettä
    1 tlsuolaa

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
30.9.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä