Keitä kananmunat kypsiksi noin 10 minuuttia ja anna jäähtyä.
Huuhtele kaali. Poista kova kantaosa ja leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Pese ja kuori porkkanat. Leikkaa mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.
Sekoita kermaviiliin sinappi, sitruunanmehu, suola, mustapippuri ja hienonnettu tilli.
Sekoita kulhossa kaalit, porkkanat ja kermaviilikastike. Kuori kananmunat ja hienonna murumaiseksi seokseksi esimerkiksi haarukalla. Kääntele salaatin joukkoon.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
171
717
10,3 g
5,3 g
8,5 g
8,5 g
3,3 g
8,5 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli