Keitä kananmunat kypsiksi noin 10 minuuttia ja anna jäähtyä.
Huuhtele kaali. Poista kova kantaosa ja leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Pese ja kuori porkkanat. Leikkaa mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.
Sekoita kermaviiliin sinappi, sitruunanmehu, suola, mustapippuri ja hienonnettu tilli.
Sekoita kulhossa kaalit, porkkanat ja kermaviilikastike. Kuori kananmunat ja hienonna murumaiseksi seokseksi esimerkiksi haarukalla. Kääntele salaatin joukkoon.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
717
171
10,3 g
5,3 g
8,5 g
8,5 g
3,3 g
8,5 g
1,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ruukkua tilliä hienonnettuna .
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli