Isot kasvisbruschettat

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplrapea hiivaleipä

Päälle:

4 kplvalkosipulinkynttä
1/2 dloliiviöljyä
1/2 dlsilputtua persiljaa

Täyte:

400 gvuohenjuustoa
3/4 dlruokakermaa
1/2 rklsokeria
2 rklsilputtua tuoretta persiljaa
2 rklvalkoviinietikkaa
suolaa
rouhittua mustapippuria

Päälle:

1/2 kplpientä kesäkurpitsaa
1 kplpunasipuli
1 kplkeltainen paprika
1/2 kplmunakoiso
1 kplpihvitomaatti
2 dlrucolaa
tuoreita basilikanlehtiä
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 250 asteeseen. Leikkaa leivästä leveyssuunnassa 3-4 isoa laakeaa levyä. Hienonna monitoimikoneessa valkosipulinkynnet, öljy ja persilja. Notkista vuohenjuusto ruokakermalla ja sekoita mukaan loput aineksista.Viipaloi ja paloittele kasvikset ja paista palat öljyssä pannulla.Paahda leipäviipaleita uunissa hetken ajan ja käännä viipaleet.Ota leivät pois ja voitele öljyseoksella. Levitä juustoseos leipien päälle. Nosta kuumat kasvispalat leiville, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää rucola ja basilikanlehdet. Nauti heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025