Leikkaa broilerinleikkeet pitkittäin kahteen tai kolmeen osaan. Mausta yrttiseoksella ja suolalla. Kääri suikaleiden ympärille pekoniviipale.
Grillaa tai paista pannulla molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Siirrä leikkeet uunivuokaan ja valuta päälle kanaliemi. Peitä foliolla ja anna hautua kypsiksi joko yläritilällä grillissä tai 200-asteisessa uunissa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
167
699
4,3 g
1,5 g
0,3 g
—
—
31,2 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Välimeren yrttiseosta,
1,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli