Italialaiset broilerinleikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Italialaiset broilerinleikkeet

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Kääräise pekoni broilerinleikkeiden ympärille ja nosta kypsymään grilliin tai uuniin. Tarjoile raikkaan salaatin tai uusien perunoiden kera.

Ainekset

800 g
Broilerinleikkeitä
2 tl
Välimeren yrttiseosta
1 1/2 tl
Suolaa
2 kpl
(á 140 g) pekonia
4 dl
Kanalientä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Leikkaa broilerinleikkeet pitkittäin kahteen tai kolmeen osaan. Mausta yrttiseoksella ja suolalla. Kääri suikaleiden ympärille pekoniviipale.

Grillaa tai paista pannulla molemmin puolin kauniin ruskeiksi. Siirrä leikkeet uunivuokaan ja valuta päälle kanaliemi. Peitä foliolla ja anna hautua kypsiksi joko yläritilällä grillissä tai 200-asteisessa uunissa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2014
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

699

167

4,3 g

1,5 g

0,3 g

31,2 g

1,3 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Välimeren yrttiseosta,

1,5 tl Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli