Italialaiset porsasrullat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Italialaiset porsasrullat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

700 g
Porsaan ulkofileetä
8 kpl
Pekonisiivua
1 dl
Hienonnettuja aurinkokuivattuja tomaatteja
Nipputuoretta basilikaa
Paistamiseen voi-öljyseosta
1 kpl
Valkosipulinkynsi
3 rkl
Hunajaa
1/2 kpl
Lihaliemikuutio
4 dl
Vettä
1 kpl
Laakerinlehti
2 rkl
Ruskeaa kastikesuurusta
Lisäksi cocktailtikkuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta filee huoneenlämpöön tunniksi. Leikkaa siitä 8 viipaletta ja nuiji ne ohuemmiksi. Levitä pekoni, tomaatit ja basilikat fileille ja kääri rullalle. Kiinnitä cocktailtikuilla. Ruskista rullat rasvassa kauttaaltaan. Lisää hienonnettu valkosipuli, hunaja, liemikuutio, vesi ja laakerinlehti pannulle. Anna hautua 15 minuuttia. Nosta rullat pannulta ja pidä lämpiminä. Suurusta kastike.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 5.3.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.