Italialaiset porsasrullat

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
700 gporsaan ulkofileetä
8 kplpekonisiivua
1 dlhienonnettuja aurinkokuivattuja tomaatteja
nipputuoretta basilikaa
paistamiseen voi-öljyseosta
1 kplvalkosipulinkynsi
3 rklhunajaa
1/2 kpllihaliemikuutio
4 dlvettä
1 kpllaakerinlehti
2 rklruskeaa kastikesuurusta
lisäksi cocktailtikkuja

Valmistus

  1. 1

    Nosta filee huoneenlämpöön tunniksi. Leikkaa siitä 8 viipaletta ja nuiji ne ohuemmiksi. Levitä pekoni, tomaatit ja basilikat fileille ja kääri rullalle. Kiinnitä cocktailtikuilla. Ruskista rullat rasvassa kauttaaltaan. Lisää hienonnettu valkosipuli, hunaja, liemikuutio, vesi ja laakerinlehti pannulle. Anna hautua 15 minuuttia. Nosta rullat pannulta ja pidä lämpiminä. Suurusta kastike.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
SOK
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025