Italialaiset porsasrullat - Yhteishyvä

Italialaiset porsasrullat

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

700 g
Porsaan ulkofileetä
8 kpl
Pekonisiivua
1 dl
Hienonnettuja aurinkokuivattuja tomaatteja
Nipputuoretta basilikaa
Paistamiseen voi-öljyseosta
1 kpl
Valkosipulinkynsi
3 rkl
Hunajaa
1/2 kpl
Lihaliemikuutio
4 dl
Vettä
1 kpl
Laakerinlehti
2 rkl
Ruskeaa kastikesuurusta
Lisäksi cocktailtikkuja

Näin teet

1

Nosta filee huoneenlämpöön tunniksi. Leikkaa siitä 8 viipaletta ja nuiji ne ohuemmiksi. Levitä pekoni, tomaatit ja basilikat fileille ja kääri rullalle. Kiinnitä cocktailtikuilla. Ruskista rullat rasvassa kauttaaltaan. Lisää hienonnettu valkosipuli, hunaja, liemikuutio, vesi ja laakerinlehti pannulle. Anna hautua 15 minuuttia. Nosta rullat pannulta ja pidä lämpiminä. Suurusta kastike.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
SOK
Julkaistu: 5.3.2012
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa