Italialaiset possunleikkeet | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Italialaiset possunleikkeet

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Porsaan ulkofileepihviä
2 rkl
Sinappia
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

paistamiseen:

Öljyä

lisäksi:

2 - 3 dl
Vettä
1/2 kpl
Lihaliemikuutiota
2 kpl
Pihvitomaattia
Nippu basilikalehtiä
1 dl
Vahvaa juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa ulkofileepalasta ohuita viipaleita. Nuiji ne kevyesti lihanuijalla tai nyrkillä. Mausta leikkeet molemmin puolin sinapilla, suolalla ja pippurilla. Kuumenna öljy pannussa ja paista pihvit molemmilta puolin noin 3 minuuttia. Nosta leikkeet uunivuokaan. Lisää pannuun vesi ja lihaliemikuutio. Kiehauta ja sekoita ja kaada se lihojen päälle vuokaan. Aseta pihvien pinnalle tomaattiviipaleet, basilikanlehdet ja ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 50 minuuttia. Tarjoile lohkoperunoiden ja kasvisten kanssa.

Resepti:
Katrsi Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 19.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.